fresholiax isimli üyenin son içerikleri

1. F

Steam 50$'a Kadar Oyun Önerisi

Sepetim şuan bu şekilde, eklememi veya çıkartmamı önerdiğiniz bir oyun var mı?
  2. F

Eyvallah hocam, baldurs gate'i aklımda tutayım başka bir önerin var mıdır?
  3. F

Bg'yi üstten açı kamerası olduğundan biraz ön yargılı yaklaşıyordum bir daha bakacağım hocam. 1783360266 İlgim geçici hocam ondan dolayı kendimi bildiğimden iade ettim, bir anda bir başlarım bir daha bırakmadan soluksuz oynarım ancak şuan alsam bile oynamam. Belli bir süreden sonra tek başına...
  4. F

Cüzdanda 1 senedir duruyordu hocam, şimdide birkaç oyun ekleyeyim dedim hesabıma.
  5. F

Hocam bugün almıştım bir saat sonra iade ettim, tekrardan bakacağım. 1783359336 Oyun ciddi anlamda sarıyor mu hocam, herkesin zevki rengi farklıdır ancak yine de bir sorayım?
  6. F

Merhaba dostlar, askerden geleli birkaç gün oluyor şansıma yaz indirimi de mevcutmuş. Bu yaz indiriminden bana keyiflice ve uzun vakit geçirebileceğim, açık dünya, hikayeli veya simülasyon tarzına oyunlar önerirseniz sevinirim.
  7. F

Aula F87 şarj göstergesi yeşilden turuncuya dönüyor

Ürünü alalı birkaç gün oldu, tam şarja sahipken klavyenin RGB'lerini açıyorum 5 saniye sonrasında 1 kademe turuncuya dönüyor. Şarj kapalıyken yeşil olarak devam etmekte, sizce bu sorun neyden dolayı kaynaklanıyor olabilir. 1 saat şarj sonucunda bu durumla karşılaştım, ortalama kaç saat şarj...
  8. F

🔥İndirim Oyuneks CS Skin İlanı Ekleyene 100 TL Veriyor 🔥

6 sayfa aktifleştirilmiş, şartları sağlayan ilan var. İnstagram postundan önce ilan verilmiş ise kurtarma şansım var, yine de sağolasın.
  9. F

🔥İndirim Watsons İndrim + 200 Tl kupon kodu Sınırsız kullanılıyor.

5 üründen sadece 1 tanesini alabiliyorum, o ise Rexona Clinical Protection Erkek Deodorant oldu. Diğer şampuan ve deodorantlar iptal ettiler şuan. 1755179401 Yinede konuyu açan kişi sağ olsun. 300 liralık malzemeyi 8 TL gibi absürt bir fiyata almış oldum. Amazonda 150 TL'miş, yinede 8 TL'ye bir...
  10. F

Az olmuş, kaç tane kabul edildi?
  11. F

İki tane siparişim iptal oldu, aileme aldıklarım sadece kabul edildi. Üzdü.
  12. F

En düşük 8 TL en yüksek 42TL aldıklarım. :)
  13. F

Beyler mağaza ile iletişime geçtim, büyük ihtimalle zaten ilk dakikalardan çözmüşler olayı. Siparişlerin birini sanırsam onaylıyorlarmış, geri kanalı iptal ediyorlarmış görüştüğüm mağaza bu şekilde söylemekte. O yüzden farklı hesaplardan almayı deneyin.
  14. F

Benimkiler hala hazırlanıyor beyler, daha bir gelişme olmadı.
  15. F

Oluşturuldu ne oluyor beyler? Bazısı oluşturuldu, bazısı hazırlanıyor şuan.
Geri