Bg'yi üstten açı kamerası olduğundan biraz ön yargılı yaklaşıyordum bir daha bakacağım hocam.
1783360266
İlgim geçici hocam ondan dolayı kendimi bildiğimden iade ettim, bir anda bir başlarım bir daha bırakmadan soluksuz oynarım ancak şuan alsam bile oynamam. Belli bir süreden sonra tek başına...
Hocam bugün almıştım bir saat sonra iade ettim, tekrardan bakacağım.
1783359336
Oyun ciddi anlamda sarıyor mu hocam, herkesin zevki rengi farklıdır ancak yine de bir sorayım?
Merhaba dostlar, askerden geleli birkaç gün oluyor şansıma yaz indirimi de mevcutmuş. Bu yaz indiriminden bana keyiflice ve uzun vakit geçirebileceğim, açık dünya, hikayeli veya simülasyon tarzına oyunlar önerirseniz sevinirim.
Ürünü alalı birkaç gün oldu, tam şarja sahipken klavyenin RGB'lerini açıyorum 5 saniye sonrasında 1 kademe turuncuya dönüyor. Şarj kapalıyken yeşil olarak devam etmekte, sizce bu sorun neyden dolayı kaynaklanıyor olabilir. 1 saat şarj sonucunda bu durumla karşılaştım, ortalama kaç saat şarj...
5 üründen sadece 1 tanesini alabiliyorum, o ise Rexona Clinical Protection Erkek Deodorant oldu. Diğer şampuan ve deodorantlar iptal ettiler şuan.
1755179401
Yinede konuyu açan kişi sağ olsun. 300 liralık malzemeyi 8 TL gibi absürt bir fiyata almış oldum. Amazonda 150 TL'miş, yinede 8 TL'ye bir...
Beyler mağaza ile iletişime geçtim, büyük ihtimalle zaten ilk dakikalardan çözmüşler olayı. Siparişlerin birini sanırsam onaylıyorlarmış, geri kanalı iptal ediyorlarmış görüştüğüm mağaza bu şekilde söylemekte. O yüzden farklı hesaplardan almayı deneyin.