Ürünü alalı birkaç gün oldu, tam şarja sahipken klavyenin RGB'lerini açıyorum 5 saniye sonrasında 1 kademe turuncuya dönüyor. Şarj kapalıyken yeşil olarak devam etmekte, sizce bu sorun neyden dolayı kaynaklanıyor olabilir. 1 saat şarj sonucunda bu durumla karşılaştım, ortalama kaç saat şarj...
5 üründen sadece 1 tanesini alabiliyorum, o ise Rexona Clinical Protection Erkek Deodorant oldu. Diğer şampuan ve deodorantlar iptal ettiler şuan.
1755179401
Yinede konuyu açan kişi sağ olsun. 300 liralık malzemeyi 8 TL gibi absürt bir fiyata almış oldum. Amazonda 150 TL'miş, yinede 8 TL'ye bir...
Beyler mağaza ile iletişime geçtim, büyük ihtimalle zaten ilk dakikalardan çözmüşler olayı. Siparişlerin birini sanırsam onaylıyorlarmış, geri kanalı iptal ediyorlarmış görüştüğüm mağaza bu şekilde söylemekte. O yüzden farklı hesaplardan almayı deneyin.
2 tane şampuan siparişide geçtim şuan, umarım iptal olma durumu olmaz. Deneyebilen kişiler şansını denesin, ücret nasıl olsa geri yatırılır alırsanızda kar almasanız da bir sorun teşkil etmiyor.
Rexona'dan bir tane hemen Deodorant kaptım, iptal olucağı zaten bellidi ne alsam kar deyip 2TL'ye 300 liralık malzeme kaptım, sağolasın konuyu açan arkadaşa.
1755171221
2 Tane'de şampuan alıcağım zaman hata vermeye başladı, iyi ki de bunu kapabilmişim. :)
Bende de Arc A750 vardı, bende oyunun ilk 15-20 dakikasını oynayıp iade etmiştim ve bir sorunla karşılaşmadım. Ayarlardan iyice bir yapılandırma yapın, bilgisayara göre ayarladıktan sonra belki sorun çözülür.