freudhakliydi isimli üyenin son içerikleri

1. F

🔥İndirim Apple iPhone 11 64 Gb (Amazon Depo) 21.599 TL

iphonedan başka telefon kullanmam ama bunu da indirim diye paylaşmak nedir be :D
  2. F

🔥İndirim Apple iPhone 13 128 GB Beyaz 32.599,00 tl visa karta

13 zaten iPhone'lar içerisinde en fp cihazdı. Şuan iPhone'lar içerisinde bu rakama sıfır rakibi yok.
  3. F

Fiyat performans 500w psu tavsiyesi

dark markasinin söylediğin kadar kalitesiz oldugunu dusunmuyorum acikcasi. başka tavsiyesi olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim
  4. F

üstat kaliteli bir şey arıyor olsaydım belirtirdim zaten bana ucuz lazım attığım dark segmentine benzer bişey lazım tabii ki gidip de everest firisby gibi bişey almayacagım 1000tl altında 400-450-500w tek aradığım şey 8 pin cpu ve 8 pin gpu beslemesi olması
  5. F

arkadaslar selam psuda aradığım tek şey cpu 8 pin gpu 8 pin olması 500w kafi fazla bile https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07DB5XF3N?smid=A15SSGM7N6CCA&psc=1 bunu buldum ama bi tık tuzlu geldi bundan daha uygun bulamaz mıyım?
  6. F

Xiaomi Mi 3 Router 5GHz yayın yapıyor ama 5Ghz ağı bulamıyor

Selamlar, cihaz 5G yayın yapıyor fakat tekrarlamasını istediğim ana modemin sadece 2.4GHz şeklinde bağlanıyor. Ana modemden hangi kanala alırsam alayım bir türlü 5GHz şeklinde ağ bulamıyor. Ve cihazı bir kere tekrarlatma moduna aldıktan sonra 192.168.31.1 şeklinde tarayıcıya girdiğimde modem...
  7. F

Apple 12W USB Priz Adaptörü ₺239,00

usb-a değilde type-c olsaydı çok daha alınabilir olurdu özellikle amazonda 245tl olması çok iyi. zamanında 20w almadığıma çok pişmanım. 1741858850 https://www.akakce.com/sarj-adaptoru/en-ucuz-apple-20-w-usb-c-guc-adaptoru-mhje3tu-a-fiyati,930257133.html bu 400tlye satılan 20w adaptorler orjinal...
  8. F

İşlemci ve Anakart Önerisi

kral ben de biliyorum asus msi almayı derdim bu degil konuyu iyi okumadan entry girmeseniz keşke
  9. F

thermal throttling olacak hali yok. kullandım daha önce de 5600 ve stok işlemci aşırı derecede ısı sorunu yaratmıyor kasanın hava akımı iyi ise. bizim insanımız biraz abartmayı seviyor bu konularda işlemcinin 60 derece üstünde çalışmaya hakkı yokmuş gibi :D ellerinden gelse imkanı olsa hepsi...
  10. F

stok fanla kullanacağım oc yapmayacağım yapsam bile 500-600 liralık bir fark oluşturacağını düşünmüyorum
  11. F

fiyatına aman aman değecek ölümcül bir fark görmedim ben testlerde hatta fiyatına göre 5500 fp kralı diyebiliriz benim derdim ucuza sıfır bir sistem dizmek bütçe problem olmasa tabii ki asus anakart veya 5600X 5700 tarzı şeyler almak ben de isterim. 1740044544 parasını hak eden bir sistem...
  12. F

Bundan ucuza denk getirme şansımız nedir kupon falan bulamaz mıyız?
  13. F

İşlemci olarak bunu buldum https://www.bizdehesapli.com/RYZEN-5-5500-MPK bundan daha ucuza alabileceğim bir site var mı? Ayrıca en ucuz am4 anakart nereden alabilirim?
Geri