freust isimli üyenin son içerikleri

1. freust

Bilgisayarım siyah ekran veriyor

Bilgisayarım Memory Management hata koduyla mavi ekran veriyordu. 2 adet ramden birini sokup tek slot ram ile çalıştırdım ve şuan bu ekranı veriyor ne yapmalıyım?
  2. freust

Uzaktan Yurtdışı S24 ultra nasıl getirebilirim? (Maalesef ilimde satan yok)

Benim yeşil pasaportum var nasıl alabilirim?
  3. freust

Bilgisayarım açılmıyor, çeşitli mavi ekran hataları alıyorum.

Hocalarım bakanilir misiniz lütfen, çok acil.
  4. freust

Bilgisayarım açılmıyor, çeşitli mavi ekran hataları alıyorum.

Merhaba, eve geldim dün hiç bir şey olmayan bilgisayar bugün yaklaşık 10 saniye kadar açık duruyor ve ardından mavi ekran verip restart atıyor. Ardından şu hataları veriyor; "MEMORY_MANAGEMENT", "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA", "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTİON", "0xc000021a". Güvenli modda açıyorum fakat...
  5. freust

🔥TOGG Sedan Modeli Yakında Tanıtılıyor! 🔥

Katılıyorum size hocam, test edenlerden duyduğum tek şikayet şuydu; "Şarjı hemen bitiyor."
  6. freust

900₺'ye klavye önerisi

Hocam belirtmeyi unutmuşum da %100 olması gerek. 1704641269 %100 klavye öneriniz var mı hocam?
  7. freust

900₺'ye klavye önerisi

900₺ civarında mekanik klavye arıyorum. Red switch olursa iyi olur ama blue switch olması da sıkıntı değil. Şu iki klavyeyi önerdiler; 1- https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-lenovo-lecoo-gk301-usb-kablolu-rgb-led-aydinlatmali-gaming-mekanik-q-metalik-gri-fiyati,1677477753.html 2-...
  8. freust

Bu sistemi aldım, sizce nasıl?

Benden de aynı şekilde ve acele etmem gerekliydi çünkü bugün son gün yarın büyük zamlar gelecek diyorlar. 1704044901 Hocam satılmıyor ki bu sistem. Alacaktım yoksa.
  9. freust

Eyvallah reis. Taksitsiz sittin sene alamam zaten.
  10. freust

Taksitle 56k ya geliyor. Taksit yapmak zorundayım param yok. En az 6 ay taksit. 1704044629 Aldım hocam da bu fiyata monitörle beraber 50k civarı sistem önerir misiniz
  11. freust

Hocam çok mu pahalı, herkes çok pahalı dedi.
  12. freust

Hocalarım, 2k çözünürlüklü monitole beraber sistem önerir misiniz? Toplam fiyatı yazarak.
  13. freust

Hocam bu bütçeye monitörlü sistem önerir misiniz?
  14. freust

Hocam monitörle bu fiyata geldi maalesef. Monitorsuz fiyatı 46k.
  15. freust

Neden peki hocam? Amacınız moral boznak ise direkt göz ardı edeceğim sizi.
Geri