Çok teşekkür ederim hocam, bilgisayara geçer geçmez bunları uygulayıp tekrar yorum yapacağım. O ara da od ayarını atmış olursunuz sanırım. Elinize sağlık.
@freygasm Adlı arkadaş istemişti. Herkes faydalansın diye konu açıp kopyala yapıştır yapıyorum:
Gaming (oyun) menüsü
+ Variable overdrive=değişken tepki...
Öncelikle önerdiğin klavye ile azoth farklı klasmanlarda switchleri dolayısıyla. Sonrasında attığın ürün HE klavyelerin giriş seviyesi, noname bir ürün...
Ben ilk çıktığında amazondan almıştım 3ay önce de en son servise gittiğinde para iadesi istedim, seri numarasını bilmiyorum. Son gelen ocak gibi falan...
Scroll sorunu var evet. 3kere değişim yapıldı, sonuncuda iade edip gpx2 geçtim. Bilkom garantisi altında olanlardan alırsan servis çok hızlı çalışıyor.
3pin argb data aktarımı sağlıyor, 4pin rgb data aktarımı sağlamıyor. Yani çevirici diye bir şey yok. Sakın 4pini 3pine takma yakarsın fanları. RGB kontrolcü...
Ne cevap verebilirler ki, kargonu forumdakiler getirmiyor sonuçta. Ki zaten sipariş verirken geleceği tarih aralığını söylüyor o tarih aralığındaysa bir...