Freyr isimli üyenin son içerikleri

1. F

Monster Markalı Laptopun Yük Altında Anlık Güç Kesmesi

Öyle yapmayı düşünüyorum teşekkürler.
  2. F

Dediğim gibi ısınma sorunu var zaten şuanlık. Ama benim bildiğim çok ısındığında direkt olarak kendisini kapatması. Bilgisayar açık kalıyor bende bataryası olduğundan mı kapanmıyor da öyle oluyor bilmiyorum, anlayamadım.
  3. F

Instagramdan ban yedim

İtiraz etmek ve beklemek dışında yapılabilecek çok bir şey yok malesef. Moderasyon ekibi gerekli incelemeyi yapıp geri dönüş sağlayacaktır hesabın hakkında. İnstagram kurallarını ihlal etmediğin tespit edilirse hesabın açılacaktır.
  4. F

Merhabalar arkadaşlar, Monster Tulpar T5 V21.1.3 kullanmaktayım. Laptop içerisinde RTX 2060 ve İntel i7-108075H işlemci bulunmakta. Benim sorunum laptoptan herhangi bir oyun açtığımda bilgisayarda 1 saniyelik güç kesintisi oluyor ardından güç geri geliyor ve bu sürekli oluyor yük altındayken...
  5. F

Çözüldü✓ 4070 Süper Ekran Kartlı Sistem Tavsiyesi

Teşekkür ederim. Teşekkür ederim ^^
  6. F

Teşekkürler. Ekran kartı ve Anakart ilgimi çekti biraz. Palit markasını duymuşluğum var ancak Biostarı ilk defa duyuyorum. Herhangi bir sıkıntı çıkartmaz mı bu parçalar?
  7. F

Merhabalar arkadaşlar 45.000 TL bandında (Monitör dahil olarak 50.000tl) 4070 Süper ekran kartlı bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu sistemi yoğunlukla yazılım ve oyun üstüne kullanacağım. 4070 Süper ekran kartının 2k çözünürlük için çok uygun olduğunun farkındayım ancak bütçemden dolayı...
Geri