Friedrich_ isimli üyenin son içerikleri

1. F

Yks sınav için eski kitapları kullanma

Kronometre dublex serisi için eski kitap kullanılır mı? Kullanan var mı?
  2. F

Yardım Fitness için takviye önerisi lazım

Bunlar yeterli zaten, çok istersen bcaa gibi ürünler al.
  3. F

Aras kargo çağır gelsin ile iade eden var mı?

Satıcı yanlış ürün gönderdi tekrar aras çağır gelsin ile gönderen birisi var mı? Ek ücret ödediyseniz ne kadar ödediniz? Ram ve hdd almıştım ram başka bir satıcıdandı ve sorunsuz geldi ama hdd 2.5 olması gerekirken 3.5 olarak geldi. Kısacası bu iş bilmez satıcı yüzünden ram fiyatı bana kitlenmiş...
  4. F

Tyt Ilk 450bin kaç net e gelir

Öyle daha iyi bile gelebilir 35 tyt 45 ayt ile ea 600k söz 140k mı ne geldiğini gördü bu gözler.
  5. F

Pcye linux kuracağım yardım lazım

Başlangıç olarak düşünürsek nobara Linux düşünülebilir, fedora tabanlıdır ve kullanımı kolaydır. Linuxa hakimseniz arch tabanlı Garuda Linux kullanabilirsiniz.
  6. F

TYT MATEMATİK ve FEN İÇİN ÖNERİ

Biyoloji-Selin hoca, Fizik-Özcan Aykın, Mat - Mgy, en temel ise mattan bıyıklı mat. Türkçe için emek hoca falan olabilir. Coğrafyanın kodları vb şeklinde gider.
  7. F

19 Yaşında babanın sağlık sigortasından yararlanılabilir mi?

Hocam bende 19 20 yaşındayım, süreç nasıl işliyor bahseder misin?
  8. F

Protein ocean deep sleep

Bende geceleri çok geç uyuyorum hatta bazen 2 3 gün uyumuyorum. Bu tarz çözümler çok işe yaramaz hatta biraz yarasa bile plasebo etkisinden dolayı işe yarar. Kullanmak için ısrarcıysan öncelik kan ver ve gerekli vitamin eksikliği varsa ilk önce ona uygun ilaçları kullan. Eğer sorun vitamin...
  9. F

19 Yaşında babanın sağlık sigortasından yararlanılabilir mi?

Çalışıyor muydun hocam gelir testi çıkartırken?
  10. F

Okula Gitmediğimi Ailem Öğrenmiş

Dürüst ol, ailene söylersin kızmazlarsa gidersiniz okula izinli olarak devamsızlık hakkın varsa yazar. Çok abartmadıkça 2 3 hafta sonra 2 gün falan yine baban izin alır kendini rahatlatırsın.
  11. F

Mezar taşı dosyalarını bulma

https://xn--32-6kcl0amofz8a.xn--p1ai/page/formy_pamyatnikov çıkan en mantıklı sonuç bu ama ne yandex diskten bir şey çıkıyor ne de başka bir şey çıkıyor. Bu modelleri nasıl elde etmişler bulamadım. Rus forumlarında bile bir şey yok. Uçmuş bildiğin.
  12. F

Kız arkadaşımdan ayrıldım tavsiye ?

Haklısınız hocam, benimde uzun ilişkim var, her zaman bir gün ayrılırız kafasıyla yaklaştım. Şuana kadar sorun yaşamadım. İlk defa bir kızla konuşmaktan mı oluyor yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum ama erkekler tek seçenekleri oymuş gibi davranıyor. Evlilik bile bu toplumda aşırı sıkıntı...
  13. F

Kız arkadaşımdan ayrıldım tavsiye ?

Kafa kalpten üstündür. Geldiği gün kıçına tekmeyi at. Kalbini bir kişi sadece bir kere kırabilir. Tek önemseyeceğin şey kendin olsun, başkasını düşünme mutluysan devam et değilsen hayatından çıkar. Kızı kafanda çok büyütmüşsün, alt tarafı kız be senden değerli mi? Ailenden değerli mi be? Kapıyı...
  14. F

spora gidiyorum Kilo veremiyorum

Yeteli besin tükenmediğinde (yağ, karbonhidrat, protein) vucüt kendisini korumaya alıyor. Yağ yakabilmen için gerekli besini alıp yeterince efor sarfetmen gerekiyor. Kardiyo veya ağırlık çalışmaları sonucunda vücutta yıkım, yapımdan fazla olduğu için ilk önce karbonhidratı ve yağı yakmaya...
  15. F

spora gidiyorum Kilo veremiyorum

Yağ yemeden yağ yakamazsın. Yağı daha fazla tüket, karbonhidratı ve şekeri daha az almaya çalış.
Geri