FriendWalker isimli üyenin son içerikleri

1. F

Microsoft hesabım çalınıd

microsoft hesabım çalındı maili şifresi değiştirildi ve iki aşamlı doğrulama eklenmiş. hesabı geri alabilir miyim? nerden iletişime geçicem microsoftla
  2. F

Steam hesabım çalındı

Nasıl aldın acaba hesaba erişemeden
  3. F

Steam hesabım çalındı

Steam hesabım çalındı maili ve şifreşi değişti erişim sağlayamıyorum. Steam destekle nasıl iletişime geçicem?
  4. F

Steam hesabım çalındı

steam hesabım çalındı ve maili değiştirilmiş ama ama hala hesaptayım şifre falanda değişmiş desteğe yazdım. Geri alınır mı ne zaman cevap verirler
  5. F

Riot hesabım hacklenmiş mi

mailim hacklenmiş ama insta discrod twitch steam hepsinden bildirim geldi ve adam erişemedi hepsinin şifresini değiştirdim. Riot bir tane bile mail atmamış iki aşamalı doğrulama da var ona rağmen ve şifrem de çok güçlü garip bir şifre hiç bir yerde paylaşmadım etmedim anlam veremedim. Bide hala...
  6. F

evet evet onları verdim zaten ilk açıtığım skin fln hepsini verdim ama adam maili kendine çekmiş hesabı silerse fln nolcak. Dün bir şey yoktu hala maç atmamış ama arkadaş listesini silmiş arkadaşımın arkadaş listesinde görünmüyor hesabım bu gün
  7. F

Benim mailide değiştirmişler. geri alınır mı hesap baya bilgi verdim hesapla ilgili riot supporta
  8. F

Hayır gerek yok mail istediler sadece iletişim kurmak için o kadar. cevap yok hala ama ortalama kaç saatte dönüş yaparlar fikrin var mı ?
  9. F

Dün riot hesabıma girmeye çalıştığımda oturumdan çıktığını gördüm şifremi girincede kabul etmedi. Şifre resetleme mailide mailime gelmedi bunun üzerine gece 1de ticket attım ne zaman dönüş yaparlar hesaba ne olmuş olabilir. Hesabın nicki aynı hala lolde de valoda da maç atılmamış kısacı...
  10. F

Discord durduk yere tüm sunuculardan ve gruplardan çıktı

sağol ama çözemicem gibi discord supporta yazdım ama hiç yardımcı olmadı sadece manuel olarak çıkabilirsin diyip durdu.Bug büyük ihtimal çünkü bir anda oturum kapandı ve girince böyle oldu 1773775164 bide hepsinden aynı anda çıkılmış. Aynı saat aynı dakika
  11. F

Discord durduk yere tüm sunuculardan ve gruplardan çıktı

Discordta sesteyken oturu kapandı geri girdiğimde tüm sunucular ve gruplar gitti. Arkadaşımda da tüm gruplardan çıkmış gözüküyorum neden olabilir? Çözülür mü
  12. F

ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A Alınır mı

Acs çok rahatsız ediyordu bu o kadar rahatsız edecek düzeyde mi sence 1759607311 daha önce 32 inç 1080 AOC marka bir monitör kullandım. 6 ay falan arkadaşımın eskisiydi monitör alıcak bütçe yoktu beni rahatsız etmemişti. Zaten o kadar detaycı veya hassas değil gözlerim ama xg27acs deneyimim...
  13. F

ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A Alınır mı

Bundan önce Asus rog xg27acs kullandım ama kaplaması yüzünden iade ettim özellikle sabit beyaz panellerde çok rahatsız ediyordu peki bu ekrandaki mat kaplama iyi mi? Beyaz veya açık renklerde biraz grenli/bulanık mı? YouTube'da veya yeni sekme açtıktan sonra olduğu gibi, genellikle yalnızca...
  14. F

Çözüldü✓ ASUS ROG XG27ACS Beyaz Ekranlarda Garip Görüntü

Beyaz paneller bir garip belli karıncalı gibi bilmiyorum ama iade düşünüyorum amazon iade alır heralde 1759416920 Sence hangi modellere bakabilirim bütçe 14kya kadar çıkar 2k istiyorum bide minimum 180 hz
  15. F

Çözüldü✓ ASUS ROG XG27ACS Beyaz Ekranlarda Garip Görüntü

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda ASUS ROG Strix XG27ACS monitör aldım. Genel olarak memnunum ama dikkatimi çeken bir durum var. Özellikle beyaz ağırlıklı sabit panellerde (örneğin ayarlar menüsü, Word, tarayıcı arka planı vs.) ekran sanki yağlıymış gibi görünüyor. Böyle bir ekran koruma camı...
Geri