Frigo Eargasm isimli üyenin son içerikleri

1. Frigo Eargasm

Thermalright assasin king vs Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 vs Segotep FZ6 Pro

Phantom Spirit, Assasin Spirit hayli hayli yeter.
  2. Frigo Eargasm

2500-300 AED Laptop Önerisi

Arkadaşlar selamlar, Birleşik Arap Emirliklerinde yaşıyorum. 2000-3500 AED bütçeme laptop bakıyorum. Öğretmenlik yapıyorum ana amaç şarj, sessizlik, hafiflik. Amazon.com.ae sitesinden alacağım oradan önerirseniz sevinirim. Aklındaki laptop...
  3. Frigo Eargasm

Çözüldü✓ Mouse Kendi Kendine Sağ Tık Yapıyor

Arkadaşlar VXE R1 S+ mouseum var. Sağ tık basıyor herhangi bir menüde, normalde basmıyor (oyunlarda falan) sadece menülerde basıyor. Ve kapatamıyorum mesela Google'da arama kısmına sol tık bastığım an sürekli kalıyor kes yapıştır vs. yapsam bile geri geliyor. Örnekleri bırakıyorum:
  4. Frigo Eargasm

XMP Ayarını Kapatmama İzin Vermiyor

XMP bazı oyunlarda PC'nin kapanmasına sebep olduğu için kapatmak istiyorum, forumdan arkadaşlar da öyle demişti. Anakartım B650M Biostar, RAM'ler Kingsman Game Garaj S19 mevcut elimde. Memory Clock Mode'u manuele almama rağmen XMP profilini elletmiyor veya yanlışım varsa düzelteyim.
  5. Frigo Eargasm

4500Tl ayakkabı önerisi

Resell veya ucuza bulursan NB9060.
  6. Frigo Eargasm

Kasa Fanı Çalışmıyor Ve Şüpheli Ses

Gençler selamlar, bugün bilgisayarı açtım ve ön 2 fandan alttakinin dönmediğini farkettim. RGB'leri yanıyor fakat dönmüyor. Acaba yanlış mı hatırlıyorum belli bir sıcaklıktan sonra mı açılıyordu diye düşünüp BIOS'tan fan hızlarını ve sıcaklıklarını kontrol ettim normal idi. Bir de oyun açıp yük...
  7. Frigo Eargasm

🔥İndirim MSI MAG 242F 23.8" 4.599,00 TL

İndirimsiz AOC daha iyi.
  8. Frigo Eargasm

5K 1440p monitör önerisi

Fazeon'un 6.100'e var, 5 bine KTC H27 modeli var bakabilirsiniz.
  9. Frigo Eargasm

Hepsiburada Ödeme Problem

@Abdullah Hacıgül ağabey yardımın dokunursa rica edeceğiz, kargo şirketi iade basıyor para iadesi yatıyor. Ertesi gün ulaşıp Hepsiburada'ya durumu ilettik fakat kendileri taksit seçeneğini yine aynı şekil 10 taksit yapmadıklarını ve üstüne üstlük indirimsiz fiyattan tekrardan satın almamızı...
  10. Frigo Eargasm

GameGaraj S19 Parçaları

Arkdaşlar selamlar, Abdullah abinin indirim ve taksitde yardımcı olduğu GameGaraj sistemlerde biliyorsunuz ki parçaların markaları vs. yazmıyordu. S19 sisteminden 2 tane aldım belki parçaların stoğuna göre değişiyordur ürünler ama, gelen faturada ürünler bu şekilde. Ekran kartı, işlemci ve...
  11. Frigo Eargasm

Sizce Asusmu yoksa Ktc mi

KTC iyi tercih hocam.
  12. Frigo Eargasm

🔥İndirim Klasse Büyük Boy (90x40 cm) Mouse Ped 269₺🔥

Aldım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, masaya öyle bir yapışıyor ki gram oynama yok çok iyi. Fazla toz da tutmadı.
  13. Frigo Eargasm

Öneri KTC H25T7 hakkında yorumlarınız?

Çok memnunum, aldığım dönemde rakibi Aoc 24ge indirimde değildi fiyatı 5 bine yakındı. Renk, parlaklık, akıcılığı, tepkimesi gayet iyi. Programını kurmadım üşengeç olduğumdan fakat forumda rehberi var hocam oradan bakabilirsiniz. Işık sızması, ghosting, ölü piksel yaşamadım.
  14. Frigo Eargasm

10 Taksit Hazır Hepsiburada Sistemler

Abdullah abinin storylere bakabilirsin hocam.
  15. Frigo Eargasm

10 Taksit Hazır Hepsiburada Sistemler

S19 sistem paylaştı storyden şimdi bilginize.
Geri