şuana kadar zaranın parfümlerini kullandım 150-200 tl arası kokuları güzel ama 3 saat için de kokuları gidiyor çok gitmese bile ilk sıktığım gibi kokmuyor var mı kaliteli bildiğiniz
pubg için arıyorum dostlar kulak içi olmasın ses kasabilmem iyi olsun yalnız kulaklık mluse var dönüştürücü bluetooth ile bağlı kulaklıgı da o şekilde bagladıgımda çalısır mı? kulak üstü 1000 tl altı
ya çağırmazlar diye ciddi almadım çağrılınca da gitmedim kaçırdım fırsatı sanırım
1647729680
estafurllğ o kadar olmasa da biz de jantiyiz ama gitmedim pişmanım:D
merhaba herkese oyunculuk ve reklam in ajansa kayıt oldum internet üzerinden ajans ismi vermeyim fotoğraf gönderdim hiç ücret vs sordum almıyoruz dediler güvenilir ajans olduğu icin araştırdım herkes iyi dedi falan ücretsiz fotoğraf cekimi ve reklam çekimi yapılacağı söylendi ama gitmedim sizce...
android tabletim var a7 ve t10s dönüştürücü sipariş verdim kulaklık mouse takıp oynıcam corsair kulaklıgım var elite rgb usb bunu nasıl bağlarım dönüştürücüde yer kalmadı
1647697000
dönüştürücü yer kalmadı bluetooth ile bağlı kulaklığı nasıl baglarım
ipad tabletim var klavye mouse kulaklık takmak istiyorum pubg oynayıp ve aynı anda şarj edebileceğim dönüştürücü var mı bildiğiniz şarj olmasa da olur kulaklıgım corsair elite usb fakat 13.4 üzeri sürüm dönüştürücüler desteklemiyormuş yardımcı olabilecek var mı?
1647694071
neden kimse yardımcı...