Arkadaşlar sorunumu 2012 ve sonrası Microsoft Visual C++ ları kaldırıp tekrar kurarak çözebildim. Benzer sorunları yaşayan arkadaşlar var ise bir de bu yöntemi deneyebilirler.
Şaka gibi ama ReLive twitch hesabına bağlanmıyor. Hesaba bağlanma işlemini amd adrenalin kendi tarayıcısı üzerinden yapıyor ve twitch "Bir hata oldu lütfen tekrar deneyin" hatası veriyor. Normalde bu çerezleri falan silerek düzeltilen bir sorun ancak Amd tarayıcısında çerez temizleme gibi bir...
Kısaca hem GPU hem CPU ısı değerleri 60 65 civarlarında oluyor yayın esnasında, GPU %+90 çalışırken CPU %50-55 lerde seyrediyor. Pubg yayını esnasında da 13.5 gb gibi bir ram kullanımı oluyor.
Teşekkür ederim bir de ReLive ile deneyeyim. Sonuçları tekrardan buraya yazarım.
İyi günler herkese,
Bir haftadır twitch platformunda yayın açmaktayım. Gayet yeterli olduğunu düşündüğüm bir sistemim var ancak PUBG yayını yaparken yayında takılmalar oluyor. Yayın bit rate değiştirmeyi, çözünürlük düşürmeyi, oyun içi ayarları değiştirmeyi denedim ancak sorunumu gideremedim...
Maalesef Ankara'da ikamet etmekteyim.
Harici olarak konuyla ilgili görüşleriniz varsa, sizin ya da bir başkasının, fikirlerinizi duymaktan memnuniyet duyarım. Çünkü halen hangisini alacağıma karar verememiş durumdayım.
https://www.gencergaming.com/haqqus-gen-3-/-i3-12100f-/-rx-6600-/-512-gb-nvme-m2-ssd-/-16-gb-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari
bu sistemin i5 ve 6600xt lisi de olabilir gibi.
Öncelikle merhaba herkese. Forumda benzer başlıklı nice konu var ancak kusuruma bakmayın, artan kur sebebiyle olacak ki 10 gün önceki fiyatların yerlerinde yeller esiyor. O yüzden tekrar bir konu açmak, tekrar size danışmak istedim. Aslında bundan önce almayı düşündüğüm ve formda yaklaşık bir ay...
Teşekkürler, alternatif bakabilirim sanırım.
Teşekkür ederim.
O halde Nvidia da değerlendirebilirim sanırım. Anladığım kadarıyla kullanımı daha pratik.
1080p yayın düşünüyorum ancak denemediğim için emin değilim ancak yeterli internet altyapısına sahibim. Oynayacağım oyunlar ise genelde solo, hikayeli oyunlar olacaktır. Arada arkadaşlarımla Valorant, Pubg gibi fps rekabetçi oyunları da oynayacağım. Tabii geleceğin ne getireceği de belli olmaz.
Çoğunlukla Nvidia önermişsiniz. Açıkçası hiç AMD ekran kartı kullanmadım ama gerek fps gerek ısı değerleri olsun 6600xt 3060'dan daha iyi gözüküyor pek çok yerde. Yayın için Dlss gibi teknolojilerden ötürü mü Nvidia daha iyi olabilir dediniz tam anlayamadım. Neden Nvidia tercih etmeliyim...
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yayın açmak maksadıyla kendime bir sistem almayı düşünüyorum. Kafamda almayı düşündüğüm ürünleri buraya yazıyorum. Benim için fiyatı vs. değerlendirebilir ve varsa bir öneriniz söylerseniz çok sevinirim.
Ryzen 5 5500, Rx 6600 XT, 16 gb 3200 Ghz Ram, 1 TB M2 NVMe...