frknkcbs isimli üyenin son içerikleri

1. F

SSD Sağlığı Gidecek Diye Hiçbirşey İndiremiyorum

6 senede %94 sağlığı düşmüştü m2 ssd hala da sağlam, takıl eskisin senden değerli değil ya
  2. F

Çözüldü✓ İnternet Kazanma Yolları Varmı

giftbank var ama uğraşman lazım her gün, bir ara baya hediye verdi 100 lira kod almıştım a101
  3. F

Laptop Piyasası Neden Bu Kadar Zamlandı

ssd fiyatlarıda uçtu gitti 2024 de 500 TL ye aldığım 128gb sata ssd 1500-2000 gidiyor, yatırım tavsiyesi değildir :D
  4. F

zam yer diye apar topar aldım haziranda iyi yapmışım, seneye 100k olur böyle giderse
  5. F

50k ya asus tuf a16 aldım 2 ayda 80k oldu, en son trendyolda 75k indirim diyordu
  6. F

❌İndirim Bitti! Kumtel Vantilator 599 TL!!

5 numaralı kafası ile ayak sopasina baglanan 1786719179 Alimunyum gorunumlu boyunun uzayip kısaltılmasini saglayan
  7. F

❌İndirim Bitti! Kumtel Vantilator 599 TL!!

Opp 45W koçtaş aldigim vantilatör eksik parca geldi iade olusturdum kontrol etmeden mi gonderiyorlar bunu :/
  8. F

❌İndirim Bitti! Opp 40 Cm Vantilatör 624 TL !!!

Bir tane aldık bakalım
  9. F

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria G3 (128gb) 1344 TL

Bu markada sıkıntı yaşamıştım 64 gb modelinde bir anda verileri siliyordu kendi kendine
  10. F

Epic Games’De “Ülkende Satın Alım Yapamazsın” Hatası Alıyorum. Çözümü?

ustam direkt oyunu sepete ekleyip alıyorum ben siz de öyle denediniz mi ?
  11. F

Yardım Lenovo Laptop Alınır mı

16 ramli olani alman daha iyi sonra upgrade yapmak istesen ramlar de pahalı 1784879537 Alabiliyorsan en az 1 TB m2 ssd olanları tavsiye ederim oyunlar artık 150 200 gb , 512 darboğaz olur
  12. F

Acer Nitro 16 Usb 3.0 Port Veri Aktarma Sorunu

kablonun iki girişi de type-c mi ? kablonun biri type-c telefona takılı olsun diğer ucu usb 2.0 yahut 3.0 laptoba takılı olsun, yüksek ihtimal telden kaynaklı da
  13. F

Acer Nitro 16 Usb 3.0 Port Veri Aktarma Sorunu

1) kablo veri aktarımı yapmıyor olabilir / lakin denemişsin bu ihtimal kalkıyor 2) telefonun bildiriminden şarj oluyor.a basıp medya ve veri aktarımını seçeneğini seçtin mi ? 3) telefon modeli xiaomi felan mı ? tetheringde sorun oluyordu telefondan telefona bile, 4) geliştirici seçenekleri açıp...
Geri