16 ramli olani alman daha iyi sonra upgrade yapmak istesen ramlar de pahalı
1784879537
Alabiliyorsan en az 1 TB m2 ssd olanları tavsiye ederim oyunlar artık 150 200 gb , 512 darboğaz olur
kablonun iki girişi de type-c mi ?
kablonun biri type-c telefona takılı olsun diğer ucu usb 2.0 yahut 3.0 laptoba takılı olsun, yüksek ihtimal telden kaynaklı da
1) kablo veri aktarımı yapmıyor olabilir / lakin denemişsin bu ihtimal kalkıyor
2) telefonun bildiriminden şarj oluyor.a basıp medya ve veri aktarımını seçeneğini seçtin mi ?
3) telefon modeli xiaomi felan mı ? tetheringde sorun oluyordu telefondan telefona bile,
4) geliştirici seçenekleri açıp...
Aga ben full agirlik calisiom. Barfiks de eklemek istiyorum sırt icin ya apt yaptiracam ya da park bulacagiz. Evde kapı pervazı sıkıntı görür diye de kaldı.
Etab 4 bir alt segment, okul tableti diyince siz aklıma etab5 geldi hocam. Root mantığı genel olarak aynıdır. Twrp girip bios gibi oradan mevcut dosyalar silinip ve tablete oncesinde gapps ve diger gerekli dosya kurulmalı usb ara kabloyla ve şarjı en az %50 %60 olsun ki işlem başarıyla...
https://youtube.com/playlist?list=PLLlrGwLMJ5W-b6uSA_9iF3CCrMKlaZzh8&si=xwBdJUnXmUF02L0w
1 sene önce benim cihaz yarı rootluydu stock rom atıp su arkadasin videolariyla 7.1.2 surumu kurdum mis gibi oldu. Belki seninde işine yarayabilir. Detaylı anlatan güncel bir kanal yok.