frknkcbs isimli üyenin son içerikleri

1. F

Yardım Lenovo Laptop Alınır mı

16 ramli olani alman daha iyi sonra upgrade yapmak istesen ramlar de pahalı 1784879537 Alabiliyorsan en az 1 TB m2 ssd olanları tavsiye ederim oyunlar artık 150 200 gb , 512 darboğaz olur
  2. F

Acer Nitro 16 Usb 3.0 Port Veri Aktarma Sorunu

kablonun iki girişi de type-c mi ? kablonun biri type-c telefona takılı olsun diğer ucu usb 2.0 yahut 3.0 laptoba takılı olsun, yüksek ihtimal telden kaynaklı da
  3. F

Acer Nitro 16 Usb 3.0 Port Veri Aktarma Sorunu

1) kablo veri aktarımı yapmıyor olabilir / lakin denemişsin bu ihtimal kalkıyor 2) telefonun bildiriminden şarj oluyor.a basıp medya ve veri aktarımını seçeneğini seçtin mi ? 3) telefon modeli xiaomi felan mı ? tetheringde sorun oluyordu telefondan telefona bile, 4) geliştirici seçenekleri açıp...
  4. F

Bu Laptop Alınır mı?

Fiyat iyi de 5060lı ekran kartli olan yok mu
  5. F

❌İndirim Bitti! 🔥Carrefoursa Tıraş Ürünlerinde İndirim🔥

Arko traş sabunu bitti mi hemen vay arkadas
  6. F

Yardım Türk Net Çok Pahalı Geliyor Başka Önerisi Olan Var mı

75 megabite çıkardık son biz vdsl altyapı: 550 TL şuan test ettim; 69.5 download, 9.3 upload, 18 ms, 112 jitter
  7. F

Yardım Türk Net Çok Pahalı Geliyor Başka Önerisi Olan Var mı

Türksat kullanıyorum memnunum. Müşteri hizmetleri hemen yardimci oluyor. Fiyatta uygun
  8. F

🔥İndirim Kapı Barfix Demiri 360₺

Aga ben full agirlik calisiom. Barfiks de eklemek istiyorum sırt icin ya apt yaptiracam ya da park bulacagiz. Evde kapı pervazı sıkıntı görür diye de kaldı.
  9. F

🔥İndirim Kapı Barfix Demiri 360₺

Kapıya zarar verir mi bu pederle sorun yasamayalim sonra 😂
  10. F

Çözüldü✓ Loq Laptop Download Hızında Sorun Yaşıyorum.

Prizde kullanmak gerekiyor gaming laptopları tam performansta calısamıyor pilde
  11. F

Gigabyte Gaming A16 3th Gaming Laptop Alınır mı?

Ekran watt değeri dusuk geldi bana tercih etmezdim.
  12. F

F@Tih Tableti Sıfırlamadan Nasıl Açarım?

5 liraya atıyordu bizim anadolu lisesindeki arkadaş sene 2015 😅 ah mazi ah
  13. F

Gigabyte A16 Ryzen 7 260 5060 75w 1 Tb Gen 4 SSD 16 GB Ram Notebook 49999₺

51k' ya düşmüş gti bilişim lenovo loq i513450hx rtx 5060, firmanın sitesinde diger siteler daha pahalidir muhtemelen
  14. F

Etab 4 bir alt segment, okul tableti diyince siz aklıma etab5 geldi hocam. Root mantığı genel olarak aynıdır. Twrp girip bios gibi oradan mevcut dosyalar silinip ve tablete oncesinde gapps ve diger gerekli dosya kurulmalı usb ara kabloyla ve şarjı en az %50 %60 olsun ki işlem başarıyla...
  15. F

https://youtube.com/playlist?list=PLLlrGwLMJ5W-b6uSA_9iF3CCrMKlaZzh8&si=xwBdJUnXmUF02L0w 1 sene önce benim cihaz yarı rootluydu stock rom atıp su arkadasin videolariyla 7.1.2 surumu kurdum mis gibi oldu. Belki seninde işine yarayabilir. Detaylı anlatan güncel bir kanal yok.
Geri