Çoğunlukla fps oyunları oynıyorum ıps panel olsa güzel olur en fazla 4.700 TL'ye çıkabilirim acil yardım bekliyorum şimdiden yardımcı olan herkese teşşekürler
Arkadaşlar selamlae masaüstü pc ye windows 11 kurarken kurma ekranı geldiği zaman usbinin içindeki dosyaları görmüyor biostan kontrol ettiğim zaman hem ssdiyi hemde flashı görmesine rağmen windows dosyalarını göstermiyo ve boş diyor çok acil yardıma ihityacım var(işlemcim amd 7600)
Teşşekür ediyorum son olarak rampage hazır klavye+mouse+kulaklıklar var tabii ki üstü düzey ürünler değiller fakat durumu düzeltinceye kadar bunlarla idare etmek zorunda kalcam gibi duruyor siz önerir misiniz
1755626150
Teşşekürler
Hocam hzsi 180 olan bir şey bulabilir miyiz o fiyata ve biliyorum excalibur kötü marka fakat 300 hz lik monitörüne baktım açıkcası çok da kötü yorumları yoltu incelemede de dış malzeme kalitesi hariç çok da bir şeyi eleştirmedi güvendiğim bir kanaldı ayrıyeten alan kişiler överken almayan...
Selamlae başlıkta yazdığı üzere bütçem çok üst düzey bir şey önerilemsiği sürece maalesef sekiz bini geçemez ayrıyeten rampage in klavye+mouse setleri var oldukça ucuz tabii ki bir swtichli klavye performansı beklemiyorum fakat sizce alınır mı önerilerinizi bekliyorum
Öncelikle teşşekür ederim bugün mediamarkt da gördüm bunu fakat fiyatı oldukça ucuz sıkıntı yaşatıt mı aynısnın birde sadce mouse ve klavye olan seti var siz önerir misiniz nasıl sizce kullanıyorsanız
Öncelijle teşşekür ediyorum fakat mouse olarak logitech 402 alıcam gibi duruyır açıkcası şuanda maalesef bütçem de sıkıntıta uğradı kalvye içim 2000 TL'ye kadar düşmek zorunda kaldım ve böyle giderse gamepower eva 7 veya suki modelini alcam siz ne dersiniz
Selamlar hem fps oyunlarında hemde diğer işlerimde beni üzmicek klavye arıyorum abartı şekilde olmazsa sesli olmasında sıkıntı yok bütçem biraz esnetilebilir klavye+mouse+kulaklık için 6 bin tl ye yakın bütçem var mouse ve kulaklık önerizide beklerim