frknz isimli üyenin son içerikleri

1. F

Koleksiyonluk oyun ?

selamlar eskiden kalma bi oyun var internette aradım ama türkiyede satış yapan bulamadım oyun ps3 one piece pirate warriors 1 bu oyun koleksiyonluk oyun mudur sizce 2. el ne kadar eder değerli midir? alman amazonunda 36 dolar fiyat girildiğini gördüm...
  2. F

işlemci takmadan önce ne yapılmalı ?

selamlar iyi forumlar ryzen 3 2200g işlemcimi ryzen 5 5500e yukseltecegım işlemciyi aldım takmadan önce ya da takdıktan sonra yapmam gereken bir şey var mıdır ? (bi ara bios güncellemesi yapılması lazım yoksa görüntü gelmeyebilir tarzı bir şey okumuştum dogru mudur )
  3. F

ekran kartı ne alınır

selamlar 4000tl bandında 2. el ekran kartı fiyat performans ne alınır ?
  4. F

işlemci anakart uyumu ?

eyw kral
  5. F

işlemci anakart uyumu ?

eyw kral da bütçe çok ucu ucuna zaten
  6. F

işlemci anakart uyumu ?

selamlar iyi forumlar işlemcimi yükseltmek istiyorum ryzen 5 5500e anakartım ile uyumlu olur mu bi problem çıkar mı diye sormak istiyorum anakartım: A320M Pro-VD/S
  7. F

oyuncu koltuğu önerisi (corsair koltuk ?)

selamlar iyi forumlar gerek oyunlar gerek başka işler için masa başında çok fazla zaman geçiriyorum bu yüzden ergonomisi iyi olan bir koltuk arayışı içindeyim hawk exvega zio xdrive gibi markalardan baktım en iyisi hawk gibi geldi kumaş olmasını da istiyorum hawk fab serisi alayım diye düşündüm...
  8. F

r5 3600 vs r5 5500 ??

teşekkürler cevap için bir sorum daha olacak önceki işlemcim r3 220gnin stok fanıyla söylediğim işlemcilerin stok soğutucu arasında fark var mı
  9. F

r5 3600 vs r5 5500 ??

hangisini
  10. F

r5 3600 vs r5 5500 ??

selamlar iyi forumlar, işlemcim yetersiz kaldığı için fiyat performans bir işlemci almayı düşünüyorum ryzen 5 3600 ile ryzen 5 5500 arasında kaldım kutulu fanlı bir şekilde alacağım akakçeden bulabildiğim kadarıyla en ucuz 5500 3k en ucuz 3600 2.5k bandında arada 500 tl fark var hangisini tercih...
  11. F

rx5500XT 4GB BU SİSTEME GİDER Mİ

çok sağ olun hocam :)
  12. F

saolun hocam bir şey daha soracağım benim parçalara uyumlu değil mi bu kart kasaya sığmama ya da anakart psu kablo uyumsuzluğu fln olur mu bu konularda biraz cahilim
  13. F

hocam aslında bu yazı idare etmem lazım sonrasında işlerim var ileriki zamanalda yükseltme yapabilirim ama şuan sıkıntı olur mu 1688484855 hocam maalesef bütçem dahilinde 4gblık modelini alabilrim youtubeden fps farklarına baktım bikaç fps fark ediyor genelde 4gb kötü olur mu
  14. F

agalar bikaç yıl önce apu bi sistem almıştım şimdide bir ekran kartı alıyım diyorum forumdan bi arkadaştan rx 5500 xt 4gb almayı düşünüyorum pek anlamadığım için sistem parçalarını aşağıya yazıyorum bu kart bu sisteme olur mu yardımcı olursanız sevinirim anakart: MSI A320M PRO-VD/S AM4 AMD...
  15. F

BU İKİNCİ EL RX 580 LERDEN BİRİ ALINIR MI

daha fazla açar mısınız bildiğiniz bir grup fln var mı face kullanmıyorum kartlardan da pek anlamıyorum
Geri