https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-rtx-4070ti-gaming-x-slim-kutu-garanti-fatura-1317268371/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilanlarim&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269 Sence ederi ne kadar?
Satıcılar 4070ti süper kartları 30-35k satıyorlar o fiyata kimsenin vereceğini sanmıyorum. Sadece ti modeller için 25ten fazla aşırıya kaçıyor MSİ RTX 4070Tİ GAMİNG SLİM WHİTE buldum satıcı 28k yazmıştı pazarlıkla 26 kabul etti.
Güzel bir ekran kartına yatırım yapmak istiyorum bu yüzden 4070ti / 4070ti süper piyasasını iyice araştırdım. Attığın ilan dahil tüm 4070 ilanlarına baktım ve inceledim. 4070 20-23k arası 4070ti 24-28 modelden modele göre değişiyor. 4070ti süper ise 30-35 arası satılıyor en ucuza 28.5k buldum...
15-16K RTX 3080 bulabilirsin ama çok fazla güç tüketiyor ve ısınıyor iyi soğutması olan bir model bulursan değerlendirilebilir. Burada seçimi kendi ihtiyacına göre yapmanı tavsiye ederim. CPU ağırlıklı oyunlar oynuyorsan eski nesil ham gücü iyi bir kart işini görür ama hikayeli oyunlar...
Genelde işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum 2. el 3070ti fiyatlarına bakıyordum 14-16k arası ilanlar vardı. Aynı fiyata 3080 gördüm fazla ısındığını biliyorum.
[H3...
2k sistem toplamak istiyorum ama fiyatlar bizi çok fazla zorluyor. Bu durumda paramızı boşa harcamak istemiyoruz gerçekten değerini hak eden parçalar istiyor kullanıcılar. 2k Çözünürlük için hangi ekran kartlarını, sıfır yada 2. el olarak tercih etmeliyiz?
Birkaç aydır havit gamenote fuxi-h3 oyuncu kulaklığını kullanıyorum ilk başlarda hiçbir sorun yoktu ondan sonra pc için kullanırken bazı hatalar ile karşılaştım sesli iletişim uygulamarında kendini 1 kez susturduktan sonra mikrofon kendini kilitliyor ve sesi açamıyorum defalarcekere aç kapa...