Geldiği gibi iade oluşturdum çok fazla dip gürültüsü var bir şey çalmadığında aşırı rahatsız ediyor ve seside anlatıldığı gibi değil boğuk bir sesi var hiçbir detay yok EQ ayarı falan denedim ama ancak sesi çok yükseltirseniz biraz detay duyuluyor kesinlikle abartılan bir ürün. Şu an kullandığım...
Bu ürün iyi mi kötü mü anlam veremedim ürün sesi ya iyidir ya kötüdür equalizer en fazla detay verir başka bir hoparlöre dönüştürmez. Bu nasıl bir EQ ayarı ki herkes paylaşıyor ve bu ayar yapılmazsa berbat olduğunu söylüyor. En son sırf merakımdan denemek için alıcam.
Hocam bazı konularda ilk aldığında sesi muhteşem hayran kalıyorsun fakat 1 ay sonunda asla o sesi vermiyor normal basit bir hoparlöre dönüyor vs. gibi yorumlar gördüm. Sen de böyle bir sorun oldu mu ufak tefek güncelleme değişimleri hariç hala aynı kalitesinde çalıyor mu?
Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama razer leviathan v2x den çok bir beklentiniz olmadan alın. Sesi hayal kırıklığına uğratabilir
Güle güle kullanın leviathan v2x geldiğinde ses performansı konusunda ufak bir yorumlarsanız sevinirim.