Merhabalar dün 3 yıldır kullandığım PSU yandığı için yeni PSU Almam gerekti araştırdığım kadarıyla 850w Raijintek cratosu çok öneren olduğu için satın aldım sizce doğru bir karar vermiş miyim yoksa hata mı yapmışım?
5300 TL ye aldım ama fiyat önemli değil kalite olarak soruyorum
SİSTEMİM...
Bugün 3 yıldır kullandığım PSU nun kondansatörleri yandı Yeni bir PSU almayı düşünüyorum kafamda raijintek cratos 850w olan modeli var şuan 5300 civarlarında 5-6k ya önerebileceğiniz başka bir şey varmı yoksa hiç tereddüt etmeden raijintek cratos 850w alıyımmı teknobiyotikten
Sistem bilgilerin...
Selamlar sattığım toplama pc ye bir takas teklifi geldi sizce bu takas mantıklı olurmu özelliklerini aşağıya koyuyorum
BENİM VERECEĞİM PC
EKRAN KARTI: ASUS GTX 960 (BEYAZ OLAN 4 GB VERSİYONU)
İŞLEMCİ: R7 5700X
İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU: Cooler Master Kule Tipi Soğutucu
RAM: 32GB RAM 3200 MHz
M.2: 1TB...
bi 3 4 ay sonra sistemi değiştirmeyi düşünüyordum fakat şuan gözüme ucuz gelen bi sistem var sizce 28k fiyat uygunmu bu sisteme
ÖZELLİKLER:
EKRAN KARTI: SAPPHİRE PULSE RX7800 XT 16GB
İŞLEMCİ: RYZEN 5 7500F
SOĞUTUCU: BE QUIET Pure Rock 2 FX 150W TDP Kule Tipi Soğutucu
RAM: 32GB KİNGSTON 2X16...
furmark testlerinde %100 fan hızında 77-80 derece arası çalışıyor önerdiğiniz bi undervolt ayarı varsa detaylı şekilde yazar mısınız eski konulardaki software ile şuanki software çok farklı teşekkür ederim şimdiden
Maks 4 bin bütçe ayırabiliriz fiyat performans monitör önerebilecek varmı IPS olursa güzel olur renklerde canlı olsun itopya daki https://www.itopya.com/aoc-24-24g2spubk-165hz-1ms-hdmi-dp-fhd-ips-gaming-monitor_u22624
Güzel geldi başka önerisi olan varsa düşünebiliriz
Teşekkürler.