Fronz isimli üyenin son içerikleri

1. F

Psum yandığı için Raijintek cratos aldım yorumlarınızı bekliyorum

Biraz daha özenli pazarlama beklerdim mesela 2. El satarken bizde böyle çekim yapıyoruz
  2. F

Psum yandığı için Raijintek cratos aldım yorumlarınızı bekliyorum

Merhabalar dün 3 yıldır kullandığım PSU yandığı için yeni PSU Almam gerekti araştırdığım kadarıyla 850w Raijintek cratosu çok öneren olduğu için satın aldım sizce doğru bir karar vermiş miyim yoksa hata mı yapmışım? 5300 TL ye aldım ama fiyat önemli değil kalite olarak soruyorum SİSTEMİM...
  3. F

Rehber 10.000 TL'ye kadar güç kaynağı satın alma rehberi / 2025 ağustos

Arkadaşım rm850e çok bahsetti ama sen hangisini önerirsin rm850e mi yoksa raijintek cratos mu
  4. F

Rehber 10.000 TL'ye kadar güç kaynağı satın alma rehberi / 2025 ağustos

Bugün 3 yıldır kullandığım PSU nun kondansatörleri yandı Yeni bir PSU almayı düşünüyorum kafamda raijintek cratos 850w olan modeli var şuan 5300 civarlarında 5-6k ya önerebileceğiniz başka bir şey varmı yoksa hiç tereddüt etmeden raijintek cratos 850w alıyımmı teknobiyotikten Sistem bilgilerin...
  5. F

Öneri Sizce bu takas mantıklı mı RX9060XT 16 GB WS TOPLAMA PC

Selamlar sattığım toplama pc ye bir takas teklifi geldi sizce bu takas mantıklı olurmu özelliklerini aşağıya koyuyorum BENİM VERECEĞİM PC EKRAN KARTI: ASUS GTX 960 (BEYAZ OLAN 4 GB VERSİYONU) İŞLEMCİ: R7 5700X İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU: Cooler Master Kule Tipi Soğutucu RAM: 32GB RAM 3200 MHz M.2: 1TB...
  6. F

Bu fiyata bu sistem alınır mı

sıfır fiyatlarındamı 33 35k civarına geliyor yoksa ikinci el fiyatlarına göremi 1749160650 sıfır fiyatlarındamı 33 35k civarına geliyor yoksa ikinci el fiyatlarına göremi
  7. F

Bu fiyata bu sistem alınır mı

bi 3 4 ay sonra sistemi değiştirmeyi düşünüyordum fakat şuan gözüme ucuz gelen bi sistem var sizce 28k fiyat uygunmu bu sisteme ÖZELLİKLER: EKRAN KARTI: SAPPHİRE PULSE RX7800 XT 16GB İŞLEMCİ: RYZEN 5 7500F SOĞUTUCU: BE QUIET Pure Rock 2 FX 150W TDP Kule Tipi Soğutucu RAM: 32GB KİNGSTON 2X16...
  8. F

Yardım XFX RX580 UNDERVOLT AYARI

furmark testlerinde %100 fan hızında 77-80 derece arası çalışıyor önerdiğiniz bi undervolt ayarı varsa detaylı şekilde yazar mısınız eski konulardaki software ile şuanki software çok farklı teşekkür ederim şimdiden
  9. F

Maks 4K TL ye monitör önerisi

Maks 4 bin bütçe ayırabiliriz fiyat performans monitör önerebilecek varmı IPS olursa güzel olur renklerde canlı olsun itopya daki https://www.itopya.com/aoc-24-24g2spubk-165hz-1ms-hdmi-dp-fhd-ips-gaming-monitor_u22624 Güzel geldi başka önerisi olan varsa düşünebiliriz Teşekkürler.
Geri