frose isimli üyenin son içerikleri

1. F

Huawei Pura 90 Serisi Alınır mı ?

HAHSQHSDHAJ hocam ön satın alımı dün son sanıyordum lansmandan sonra başlıyormuş meğersem 1787227980 Ne kadara aldınız hocam şuan fiyatı yanındaki hediyeleri dahil edersek 58e falan geliyor. 1787228097 En son p20 lite kullanmıştım hâlâ akıcılıkta sorunu yok
  2. F

50 bin TL'ye gelmiş olacak totalde ayrıca Googleı gemini hariç kullanmıyor sayılırım
  3. F

99 TL ön ödeme yapayım çıkınca bakarım o zaman sağ olun
  4. F

Sık telefon değiştirmem eskiyene kadar kullanırım. Kullanmama engel bir sorun yaşamadığım dürece satmam da
  5. F

Biliyorsunuz ki Huawei pura 90 serisi bugün satışa çıkıyor ve 90s pro modeli 11.000 pro Max modeli ise ₺20.000 indirimli çıkacak daha önce Pura 80 pro'nun kamerasını denenmiş ve çok beğenmiştim hazır bu kadar indirimli çıkacak ve globalde de geçen seneye göre fiyatları daha düşük çıkmış...
  6. F

Öneri Akıllı Saat ve Ya Bileklik

Samsung mı kullanıyorsunuz neye geçeceksiniz.
  7. F

Ben de onlar arasında kalmıştım chatgpt kafamı karıştırdı biraz çok sağ olun hocam.
  8. F

Henüz karar vermedim ama Samsung, nothing, oppo hoşuma giden markalar büyük ihtimalle bunlardan biri olur
  9. F

Şuan tecno ama yakın zamanda değiştireceğim
  10. F

Merhabalar bir türlü karar veremedim şu saat işine yardımcı olursanız sevinirim. Aslında health connect bağlantılı bazı uygulamaları telefonumda kullanıyorum uyku takibi için falan her şeyi de Google fit üzerinde görebilşyorum görmek istiyorum ama saat ile daha detaylı daha tutarlı veriler almak...
  11. F

Kişisel Kitap Baskısı İçin Öneriler

(konu umarım hobiye giriyodur) Sevgilime bir hediye yapıyorum ve bunu kitap haline getirmek istiyorum. Sorun şu online baktığım sitelerde genelde kalın kapak bulamadım, bazıalrı çok pahalıydı ve ya bir adet yapılmıyordu ayrıca sayfa yönü yatay olacak. Bazı masal kitapları gibi düşünebilirsiniz...
  12. F

Yardım İstanbul'da Hangi Imax Daha İyi ?

Lazere daha yakınım zaten teşekkür ederim hocam
  13. F

Lazer olması mı daha önemli yoksa perde boyutu mu bilemedipimden sordum teşekkür ederim öyle yapacağım sanırım
  14. F

İstanbulda ki en iyi IMAX salon hangisi bilgisi olan var mı acaba ilk kez gideceğim Odyssey izlemek için
  15. F

Yardım Seçemedim, 4 Telefondan Hangisi Daha Mantıklı?

Ben de yapay zeka ile kullanım senaryosuna göre detaylı bi araştırma yaptım ama karar veremedim teşekkürler
Geri