Froster isimli üyenin son içerikleri

1. F

Qbittorrent nereden nasıl indirilir?

Gerçekten mi Twitter @metehan1905_
  2. F

Nereden bilgi alabilirim peki.
  3. F

Arkadaşlar yakın zamanda god of war 2018 bitirdim. Oyun çok sardı ben de God of war Ragnarök almak istedim. Steam yaz indirimlerini bekledim fakat benim için hâlâ çok pahalıydı bu kadar param maalesef yok. Bu zamana kadar bütün oyunları parasıyla satın aldım ilerideki oyunları da fiyatını...
  4. F

Lenovo legion R24e bozuldu

Tüketici Hakem heyeti malesef çok uzun sürüyor eğer düzeltemezsen yol yakınken para iadesi iste para iadesi yapmazlarsa değişim talep et tekrardan ya da tüketici hakem heyetine şikayette bulun ürün böyle yolluyorlar bozuk yolluyorlar bozuk ben de para iadesi istiyorum lütfen diye. Ben tüketici...
  5. F

Benim monitörüm Samsung ODYSEY bu tarz bi arıza olmuştu. Menülerde gezmiştim 30 dk bir şey yapmıştım olmuştu ama hatırlamıyorum inan rastgele bir şeyler yaptım
  6. F

Anladım hocam. Belki değiştirdik diyip değiştirmemişlerdir ya da başka tarz bi arıza vardır. Monitörün altındaki çıkıntıdan menülerde gez menüleri kurcala. Sonra varsa elinde televizyona vs tak . Kabloyu çıkar üfle . Elimden gelen tavsiyeler bu kadar .
  7. F

❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

kral kart bilgilerini girdikten sonra mı bekldin yoksa sepette mi?
  8. F

Değişim talep et kabul etmezlerse Tüketici Hakem Heyetine uzun uzun detaylı detaylı yaz hiç bir ayrıntıyı atlama 6 ay sonra kazanırsın. 6 ay uzun süre olduğu için ilk başta direkt onlardan değişim iste. Tüketici hakem heyetine yazacağın dilekçeyi de chat gpt'ye hazırlat promptu da vereyim. "...
  9. F

❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

Gene aynı mouse mi indirime girecek değmez o zaman bu kötü ya
  10. F

ya olum sepete ekleyene kadar stok bitiyor bu ne
  11. F

Amazondaki laptop gerçekten alınır mı? AcerTravelMate

https://www.mediamarkt.at/de/search.html?query=laptop&filter=currentprice:300-450 şuan da Avusturya'nın MediaMarkt'ında geziyorum bulamadım. Ya acele etmek istemiyorum aslında amacım Erasmustayken laptop almaktı fakat bu fiyata bunu görünce vazgeçtim
  12. F

Dostum teşekkkür ederim. Yakın bir zamanda Avrupa'ya gideceğim gitmişken teknolojik ürün alırım diye düşünüyordum. Laptop da alacaktım fakat 400 500 euroya çok iyi bir şeyler göremedim özellikle laptop konusunda telefonlardaki gibi fiyat farkı yok. Bu fiyata sence Avrupa'da daha iyi alabilir...
  13. F

Arkadaşlar bugün Amazon'da öyle gezerken Bu laptopu buldum epey linki: https://www.epey.com/laptop/acer-travelmate-p4-14-tmp414-53-7655.html Amazon linki: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPJ76B4Q?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 Özelliklerine baktığımda bana çok...
Geri