frostybite isimli üyenin son içerikleri

1. frostybite

Bu csde niye bu kadar hile var ve engellenemiyor

CS2 iyi anticheat gelemez.Kernel düzeyde bir anticheat yapmaları lazım ki engellenebilsin en azından ama kernel düzeydeki anticheatler pc yi yoruyor.CS2 zaten sistem ağlatıyor üstüne kernel bi anticheat gelirse dahada kötü fps alırız.
  2. frostybite

Final Fantasy VII 10th Anniversary Playstation PSP tahmini değeri ne kadardır?

hocam arkadaki metal yuvarlakta görünüyor zaten ufak tefek çizikler var birde yan tarafta giriş gibi biyer var ama ne olduğunu bilmiyorum onun plastiği yok. Fotoğraf bulamadım hiç gözüken ama bunu buldum burdaki parça yok.Telefonum şuan şarjda fotoğraf atamadım.
  3. frostybite

Final Fantasy VII 10th Anniversary Playstation PSP tahmini değeri ne kadardır?

Merhaba, annem zamanında abime PSP alacağım derken bilmeden Final Fantasy 10. yıl özel sürüm PSP almış. Şu anda eBay üzerinde 350-500 dolar arasında değişen değerlerde satılıyor. Araştırdığım kadarıyla dünyada 50.000 tane üretilmiş. Türkiye'de satan kimse göremedim hatta direk elinde olan...
  4. frostybite

Fifine Ampligame H9 Alınır mı ?

Alınır kendimde kullandım bu bütçedeki en iyi seçenek
  5. frostybite

Yardım Msı mag a1000gl mi Fsp vita gm 1000 mi hangisi ?

sizin sistem ne?
  6. frostybite

KTC 27 H27E6 alıcam daha iyisi var mı o bütçede

Hocam en iyi kontrasta sahip ips'i alsan bile iyi kontrasta sahip olmayacak ips in doğası bu şekilde. Sapmalar illaki olur birde monitorün renk modlarından dolayı farklı çıkma ihtimalide var
  7. frostybite

Yardım Msı mag a1000gl mi Fsp vita gm 1000 mi hangisi ?

20db ve altı çalışıyor ve daha iyi o iki psuya göre https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-asus-rog-strix-1000g-aura-1000-w-fiyati,344969277.html
  8. frostybite

3000- 3500 TL Kulaklık önerisi

Bende kullanıoyrdum bence malzemesi kötü değil yeterli seviyede. 1767902968 Fifine H9 bu bütçedeki en iyisi alın geçin Barracuda X ses kalitesini beğenmeyenler var birde Barracudanın kırpılmış versiyonu bu
  9. frostybite

3000- 3500 TL Kulaklık önerisi

Bu fiyatta daha iyisi yok. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-fifine-ampligame-h9-kablolu-mikrofonlu-kulakustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,798862345.html
  10. frostybite

❌İndirim Bitti! Koorui G2411P 200Hz | IPS | HDR400 | %99 sRGB oyuncu monitörü 4652₺🔥(dip fiyat)

120 olan volume değeri gamut değeri 100 üstü olamaz.
  11. frostybite

R7 9800x3d ve RTX 5070 sistemde Valorant'ta gecikme ve input lag sorunu

Bence ortada gecikme falan yok her ölüşünüze bahaneniz gecikme olmuş
  12. frostybite

240-280mm sıvı soğutma önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-corsair-nautilus-240-rs-argb-cw-9060092-ww-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1057782248.html
  13. frostybite

Cam mousepad önerisi ve alınır mı?

Hocam bende günde en az 3 saat cs giriyorum.Bende aktif kullanıyorum ama dediğim 1 mousepadi gibi 1 yıl kullanırsınız düzenli temizlemeyi unutmayın ama.
  14. frostybite

Cs2 bunlarda hile mi var

profiline girin linkine basın steam.com'u wsteam.com yapın bakın görürsünüz hilemi değil mi.Ayrıca steam hesabının leveli ile elo nun alakası yok.
Geri