CS2 iyi anticheat gelemez.Kernel düzeyde bir anticheat yapmaları lazım ki engellenebilsin en azından ama kernel düzeydeki anticheatler pc yi yoruyor.CS2 zaten sistem ağlatıyor üstüne kernel bi anticheat gelirse dahada kötü fps alırız.
hocam arkadaki metal yuvarlakta görünüyor zaten ufak tefek çizikler var birde yan tarafta giriş gibi biyer var ama ne olduğunu bilmiyorum onun plastiği yok.
Fotoğraf bulamadım hiç gözüken ama bunu buldum burdaki parça yok.Telefonum şuan şarjda fotoğraf atamadım.
Merhaba, annem zamanında abime PSP alacağım derken bilmeden Final Fantasy 10. yıl özel sürüm PSP almış. Şu anda eBay üzerinde 350-500 dolar arasında değişen değerlerde satılıyor. Araştırdığım kadarıyla dünyada 50.000 tane üretilmiş. Türkiye'de satan kimse göremedim hatta direk elinde olan...
Hocam en iyi kontrasta sahip ips'i alsan bile iyi kontrasta sahip olmayacak ips in doğası bu şekilde.
Sapmalar illaki olur birde monitorün renk modlarından dolayı farklı çıkma ihtimalide var
Bende kullanıoyrdum bence malzemesi kötü değil yeterli seviyede.
1767902968
Fifine H9 bu bütçedeki en iyisi alın geçin Barracuda X ses kalitesini beğenmeyenler var birde Barracudanın kırpılmış versiyonu bu
Bu fiyatta daha iyisi yok.
https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-fifine-ampligame-h9-kablolu-mikrofonlu-kulakustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,798862345.html
Hocam bende günde en az 3 saat cs giriyorum.Bende aktif kullanıyorum ama dediğim 1 mousepadi gibi 1 yıl kullanırsınız düzenli temizlemeyi unutmayın ama.