FROW2K isimli üyenin son içerikleri

1. F

Yardım Ekran Kartı değiştirmek istiyorum

işlemci 1 yıllık diğer parçalar ise 4 tam performans alamıyorum ayrıca ekran kartı günümüz şartlarında çöp işlemcide eskide kaldı ama ortalama bi ekran kartıyla toplarım diye düşünüyorum
  2. F

intel ekran kartı kullanacağıma 120 fps cs oynarım daha iyi tavsiye için sağol ama amd ya da nvidia istiyorum
  3. F

Genel olarak full cs oynuyorum çözünürlülük 1280x1080 grafikler de düşükte fps yetmiyor + dediğim gibi monitör değişicem 240 hz monitör alıp 160 170 fps oynayamam yani boşuna monitör almış olurum
  4. F

ekran kartı ne öneririsin
  5. F

Ben şu an 75 HZ kullanıyorum yani curvedmış değilmiş önemli değil fps hznin üstünde olsun birde hzsi yüksek olsun yeter zaten 75den 240+ çıkınca çağ atlayacağım ama bildiğin güzel bi monitör varsa 7 8 k civarı atabilirsin
  6. F

GÜÇ KAYNAĞI 650W ÜZERİ DEMİŞİM FAKAT 650W OLABİLİR TAM EMİN DEĞİLİM
  7. F

Aktif olarak fps oyunları oynayan birisiyim dolayısıyla fps değerleri benim için çok önemli. Daha önce konu oluşturdum fakat tam anlamıyla yardımcı olunmadı. İstediğim şey aslında darboğaz olmadan aynı zamanda bilgisayardan farklı bir parça değiştirmeden sorunsuz kullanabileceğim bir ekran...
  8. F

Ekran kartı değiştirmek istiyorum

tahmini cs de kaç fps alırım sence 3080 ti alınca bu sistemle
  9. F

msiın 240 hz monitörünü alacağım 7 kya ama ekran kartıyla birlikte alacağım şuan ekran kartı olayını çözsem sipraiş vericem zaten amacım cs deki fpsi 240 fps üzeri çıkartmak 1750697008 msiın 240 hz monitörünü alacağım 7 kya ama ekran kartıyla birlikte alacağım şuan ekran kartı olayını çözsem...
  10. F

Merhaba genel olarak fps oyunları oynuyorum çözünürlülük olarakta 1080x1080 veya 1280x960 tercih ediyorum. İstediğim şey tam olarak ekran kartını değiştirdikten sonra monitör veya kasa içerisindeki herhangi bir parçanın da değişmemesi. Şu anki ekran kartı: 1650 SUPER İşlemci: Ryzen 5 5600x RAM...
  11. F

Ryzen 5 5600X İçin Ekran Kartı Önerisi

bütçe önemli değil sadece ekstra masraf çıkartmasın yeter 1749573656 hocam intel ekran kartı bana gelmez ya
  12. F

Ryzen 5 5600X İçin Ekran Kartı Önerisi

İşlemci: Ryzen 5 5600X Anakart: B450M-A Pro Max RAM: 16GB Bir problem yaşamayacağım ekran kartı istiyorum yani herhangi bir ekran kartı alıp taktıktan sonra darboğaz vb problemlerle karşılaşmıyım yeter ayrıca sıvı soğutmam da yok NOT: Monitör Acerın ama özelliklerini tam olarak bilmiyorum bir...
  13. F

Yardım Mikrofon çalışıyor fakat karşıya ses gitmiyor

Arkadaşlar yaklaşık 5 saat öncesine kadar çalışıyordı. Hiçbir zarar görmedi mikrofon ve buna rahmen ses gitmiyor. Tüm her şeyi denedim acil yardım ederseniz sevinirim.
  14. F

10400f hala alınabilecek bir işlemci mi?

Valorant İ5 10400 9 fps fark CS:GO 19 fps fark Gta V aynı Oyunlarda fps farkı nerdeyse aynı
  15. F

10400f hala alınabilecek bir işlemci mi?

Ryzen 5 3500 ile eşit. Kısaca güzel fiyat'ı uygun bir ürün. Ayrıca 2 ile 6 yıl arası götürür.
Geri