Selamlar arkadaşlar,
Son günlerde kamuoyuna yansıyan ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hazırlandığı belirtilen yeni bir taslak çalışma, dijital oyun dünyamızı (Steam, Epic Games, PlayStation, Xbox vb.) yakından ilgilendiren bazı kritik maddeler içeriyor. Taslakta öne çıkan...
Gpu temp ile hotspot arası fark iyi durumda. Bu durumda termal macunun durumu iyi. Vram sıcaklığıda iyi durumda. Sıcaklık değerleri zaten iyi durumda. Sadece bu sıcaklıklarda fanın bu kadar çalışmasına gerek yok. Msi afterburnerdan fan eğrisini düzelt yeterli. Başka hiçbir bakıma ihtiyaç yok.
Oyundaki sıcaklıklar normal mi kontrol edin. Sıcaklıklar normal durumdaysa Denetim masasından güç seçeneklerine girin. Hızlı başlatmayı devre dışı bırakın. Sorun hala devam ediyorsa sorun ya ekran kartında yada psuda gibi duruyor.
Paylaştığınız log kayıtlarına göre yorum yapıyorum. Özellikle log kayıtlarında 0x141 ve 0x7f hataları alınmış. Buda ani voltaj değişiminde işlemciye hatalı sinyal gittiği anlamına geliyor. Özellikle yükteki testlerinizde bir sıkıntı olmayıp sorunları oyun içi yaşamanızda bu durumu doğrular...
Kartın voltaj değişimlerinde kararsızlık var. Donanımsal bir arıza yapabileceğin bir şey yok. Ekran kartını garantiye göndermen lazım. Ama bu durumu belirt iyice.
Oyun oynama amacıyla alınacaksa 2.el ps5 bakın derim. Bilgisayar istiyorsanız toplayabilirseniz daha iyi olur. Ama evet sizin durumunuzda toplama şansınız yok. 2.elde gezinin belki şanslı bir kasa bulursunuz.
https://www.hepsiburada.com/msi-geforce-rtx-5060-ti-16g-gaming-trio-oc-16gb-gddr7-dlss-4-128bit-nvidia-ekran-karti-pm-HBC0000BGG4Z5
9070xt alırdım ben olsam ama illa nvidia derseniz vrami yüksek olsun dersen bu 5060ti var. Bu arada yukarıda attığımın beyazı 35 bintl...
Aynı işlemciyi kullanıyorum boşta 45-48 derece arası geziniyor. Daha 70 dereceyi görmedim ne kadar yüklenirsem yükleneyim. Sıcaklıklarınız normal bu arada.
PS6 nın 2027 sonu veya 2028 başlarında çıkması bekleniyor. Tahmini olarak 24gb-32gb ram ile çıkacağını tahmin ediyorlar. ps7 çıkması tahmini 2033 leri görecek demek bu. PS6 32gb bile çıksa 5-6 gb zaten kendi işletim sistemi için kullanacak. Yani ps6 nın maksimum kullanabileceği vram 26 veya 27...
Senin durumun ürünün kargoda hasar alması durumu. Firma size aynı ürünü göndermek zorundadır. Bir üst model talebi oluşması için stokta sizin aldığınız üründen olmaması lazım. Firmalar genelde bu aşamada para iadesi yapar. Bunu kabul etmediğiniz durumda firmadan ürünün tedarik edilmesini...
Anakartınız AMD olduğundan expoyu destekliyor. Raminiz zaten expo destekli bir ram o yüzden sorun yok güle güle kullanabilirsiniz. 2K monitör bakmaya çalışın. Soğutucu olarak da powerboost nasıl bilmiyorum ben cooler master kullanıyorum.