fRoxy0 isimli üyenin son içerikleri

1. fRoxy0

🔥İndirim INTEL ARC B580 12GB 10.832Tl 🔥🔥

kral kart 2 fanlı kasama sıyıyor 3 fanlılar 9 10 tl kasama sığmıyordu bende 2 lira fazla olsun elden olsun ev kullanıcı olsun dedim bunu aldım kasamada sığıyor ve içi vs açılmamış %25 fanla 65c yi geçmiyor tek sorun garanti oldu benim için
  2. fRoxy0

yaşadığım yerin piyasası bu duruma malesef
  3. fRoxy0

yaşadığım yer min bu vardı msi gaming x modeli kargo vs istemedim kötü niyetli eleman çok
  4. fRoxy0

6700xt aldım 2.el 2 ay önce 1 hafta sonra falan aklıma geldi malesef
  5. fRoxy0

DDR2 sistemde windows 10 home kullanılırmı?

ssd varsa kullanılır işleemcin yeterli ama ram biraz sorun çıkaır
  6. fRoxy0

Sistemime uygun stabil windows sürümü

modlu windows kullanabilirsin ama gerek yok gibi sistemin çok sağlam stock win 10 işini görür
  7. fRoxy0

Çözüldü✓ W10 LTSC Mİ ATLASOS Mİ

atlas os kullan aralarında pek fark hissetmessin hem ltsc sürümü win 10 un çok eski bir sürümü oluyor + olarak ghost spectre öneririm
  8. fRoxy0

Bu RX 580 Alınır mı sizce ne durumda ?

Piyasanın altında mlsf
  9. fRoxy0

1050Tİ var onu 1700 e satıyorum bir alıcı geldi ciddi gibi 100 tl fark a değer bence
  10. fRoxy0

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-rx-580-4gb-ekran-karti-1114405797/detay Sarı site üzerinden buldum hem temiz gözüküyor hem asus soğutmasına güveniyorum hemde 4gb olduğu için mining ihtimali az güvenlik etiketide üzerinde duruyor ne...
  11. fRoxy0

Steam Cs 2 sürekli doğrulanıyor.

Hata bu doğrulanıyor diyor doğrulama bitiyor ve tekrardan buraya atıyor ama bu bitmiyor sürekli yarıda kalıyor ve tekrardan doğrulanıyor a atıyor belki 2 3 saattir uğraşıyorum yeniden başlattım pc yi olmadı yönetici olarak başlattım steam i yine olmadı.
  12. fRoxy0

Letgo'da tehdit edilme.

Topuklarıma 2 tane sıkıcağını söylüyor :D
  13. fRoxy0

Letgo'da tehdit edilme.

malesef 17
  14. fRoxy0

Letgo'da tehdit edilme.

Pedere anlattım konuyu neyine güveniyormuş pe... gelsin vs dedi aslında dava etmek isterim ama peder uğraşmak istemez
Geri