FroZe isimli üyenin son içerikleri

1. FroZe

Gündelik kullanım fare önerisi

Gündelik kullanım için oyun için değil 1500tl geçmez ise mutlu olurum Alıcı vericisi kuvvetli olan Dayanıklı , uzun ömürlü Sanırım tutuş şekli palm Genel markaların güzel dayanıklı modellerini önerirseniz mutlu olurum Dragonfly a9 Blazingsky x1 Önerilerim bunlardır
  2. FroZe

Lga 1155 soketli F/P kule tipi soğutucu önerisi

Hocam bu öneri gelmişti başka öneriniz var mıdır . Yorumlarda intel uyumsuz falan yazmışlar
  3. FroZe

Lga 1155 soketli F/P kule tipi soğutucu önerisi

Hayırlı forumlar aşırı pahalı olmayan bir kule tipi soğutucu lazım. Kötü performansı olmayan idare edecek bir soğutucu bütçe 900'ü aşmaz ise hoş olur. Zaten bu fiyata çok bir şey beklemiyorum, sadece bu fiyata en iyi performansı bekliyorum. H61 anakartım var, sanırsam LGA 1155 soket var. Ona...
  4. FroZe

Çözüldü✓ Aşırı şekilde yavaşlayan pc

Aynı format attım ayarlardan bişi açıcsm onu bile yavaş yapıyor
  5. FroZe

Çözüldü✓ Aşırı şekilde yavaşlayan pc

Hayırlı günler Bilgisayarımı yaz tatilinden beri kullanmıyorum 3 4 ay civarı şimdi geldim hafif 1 temizleme yaptım işlemci soğutma fanını çıkarıp temizledim sonra tekrar zorla taktım clipsleri kırıldığından dolayı pek oturmadı .şuan herhangi birşry yapmaya çalıştığımda aşırı yavaş yapıyor...
  6. FroZe

Ayrıntılı Psu seçimi

Bence gerek yok ramlerin gecikme süresi aşırı fazla , ssdnin okuma yazma hızı düşük , kasayı bilmiyorum nasıl bakmadım , soğutucu eklenecek 5070 ile arasında zaten 20 30 fps var tamam önemli ama bence gerek yok, işlemci amd istiyorum .
  7. FroZe

Ayrıntılı Psu seçimi

Sizin sistem de güzel fakat soğutucu yok Ram ve ssd bence değişmeli fakat değiştircek pek seçenek yok gibi bütçe arttırmadan fazla
  8. FroZe

Ayrıntılı Psu seçimi

Hayır sistem hero xt ben özelleştirme ile 45 fln oluyor 5060ti 16gb asus 5 7600 Asus prime b650m r Wd Black 1tb 7200/6900 Kingston 16gb 5600 , cl36 Vento vg12al 750w Cm hyper 212
  9. FroZe

Ayrıntılı Psu seçimi

Evet illaha bu sistemi alacağım çok meraklandınız ben yazayım size 5060ti 16gb 5 7600 16gb Ram B650m r 1tb ssd Kasa özelleştirmeleri pahalı değil ben size yukardan foto attım daha düşük seçimlerde var fakat kötü olduğunu biliyorum ondan onları listeye bile almadım 1756715472 Konuya bakarsanız...
  10. FroZe

Ayrıntılı Psu seçimi

Sistem önerisi istemiyorum hocam kasa(psulu) önerisi istiyorum
  11. FroZe

Ayrıntılı Psu seçimi

Biliyorum bende hangisi en iyisi olur diye sormuştum zaten bu bütçrye aşırı iyi bir şey beklemiyorum sadece güvenli olsun çünkü biraz pahalı bir kasa alıyorum patlatmasın bizi
  12. FroZe

Ayrıntılı Psu seçimi

Sistemi hazır aldığım için kasayı direk değiştiremiyorum ayrı ayrı alamıyorum malesef incehesaptan aldığım için incehesaptan 1 kasa önerirsrniz ben ekletmr yapmaya çalışırım bütçe 5000 civarı
  13. FroZe

Ayrıntılı Psu seçimi

Bende öyle düşündüm fakat içindeki psu için dalgalanma korumasının kötü olduğu söylendi
  14. FroZe

Ayrıntılı Psu seçimi

Hayırlı günler dilerim sistemi ve seçenekleri aşşağıya bırakıyorum sizce hangi kasa ve psu yu almalıyım ayrıntılı bir şekilde(korumalar,TR,Ripple,VR,kapasitör,holdup,vb...)bakış yaparsanız sevinirim 1 kere alalım güzel alalım açısından tecrübeli sizlere danışmak istedim. Ryzen 5 7600 5060ti...
  15. FroZe

İncehesapta aldığım sistemin stok sorunu

Hocam çoğu kartlar seçenek olarak gözükmüyor mesela msı 1 kart var ve asus almak istiyorsunuz fakat seçenek yok ama arama kısmına yazdığınızda asus kartında stok var bu durumda arayıp özel olarak ekletebiliyorsunuz yani asusu seçebiliyprsunuz 2 3 saatliğine kalıyor bu sonra kaldırılıyor...
Geri