Frozen12 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Kasma Drop Yeme Yardımcı Olursanız Sevinirim

Anladım hocam teşekkürler bayadir oynuyorum bir kere mili sn yedim şimdi Intel default yapicam o da geçerse dört dörtlük olcak inşallah
  2. F

Siz yazmadan önce değiştirip oyuna girdim hocam şuan kasmiyor gibi gayet güzel gibi gidiyor bı yarım saat bir saat oynıyım bakalım inşallah olmuştur ısı değerim 65 1783886659 Birde hocam sorum şudur eğer düzeldiyse bile bu donanımsal hata olmadığını gösteriyor demi yazılımsal oluyor ona göre...
  3. F

Ama benim zaten ısınma ile ilgili bir sorunum yok 360 mm sıvı soğutma var en ağır octt testinde bile 85 90 arasında daha fazla geçmiyor bütün kabloları tam anakart CPU girişleri full CPU loadline calibration control 3 e çektik CPU Lite Load Modelari 14 çektik şimdi bida test ediyorum
  4. F

Hepsini attım hocam eskisi gibi uzun drop yemiyor daha kısa kısa ama daha sık yiyor dediniz ayalardan sonra sanki FPS düşük gibi oluyor
  5. F

Sürekli takılıyor şimdi hocam eskisi gibi kompile drop yemiyorum da direk kasıyor gibi
  6. F

CPU lite load mode 7 yaptım hyper threading kapattım ia dedinizi bulamadım şimdi bida mi deniyim ? 1783882802 Dediniz herşeyi yaptım ia dışında Dİgital all powerdan da cpu loadline calibration control ü de yaptım
  7. F

Bakıyorum nasıl yapicam bir dk 1783881934 Kapalı hocam açtım da öyle de denedim fark etmedi
  8. F

Drop yedim de veriyor sanırım bu hataları bundan da kaynaklı olabileceğini düşündüm
  9. F

Sorun yaşandı an çıkıp gpu Z den baktım da gördüğünüz gibi anlık güç ve kullanım düşmüş anakattan şüpheleniyorum yarın servise göndericem
  10. F

Başka sadece rdr 2 oynadım ama sorun yaşamadım
  11. F

Dediniz yaptım yaparken profil 1 yaparak yaptım ama bf 5 de aynı hala eğer diğer arkadaşın dedi gibi bf oyunlarındaysa sorun sadece önemli değil donanımsal arza olmasın yeter garantisi yeniyken donanımsal sorunları çözmek istiyorum sonra uğraştırırlar
  12. F

MHz hızları bios ayarı yaptım sonuç aynı 1783523760 Arkadaşlarım ekran kartını takınca oluyor o apu veya kendi ekran kartımda olmuyor
  13. F

Ürünü 6 ay önce aldım iade edemem artık satarsamda ikinci el olca için çok zarar ederim direk am5 alacaktım ama hep ddr5 anakartarı var elimde 32 GB ddr4 olduğu için tercih etmedim ramların fiyatlarından dolayı yani şuan tek seçeneğim bu sistemi kullanmak imkanım varsa tamir edebilmek
  14. F

Hemen deniyorum hocam biostan profil 1 yaparak deniyorum haberiniz olsun
  15. F

Hayır elimde başka SSD yok sadece oyunu bir ona bir diğerine kurdum arkadaşın ramları ile de direk bida deneye bilirim
Geri