frozen361 isimli üyenin son içerikleri

1. F

İŞLEMCİ ISINMA HATASI

hocam kırık pin yoktu ama macunun yapısı dediğim gibi bazısı soputucu bloğuna bi yarısı da işlemciye yapışmıştı galibatem düzgün sürürememişim bugün tekrar bi yenilicem hocam teşekkürler
  2. F

İŞLEMCİ ISINMA HATASI

Söktüm işlemcinin üstünde termal olmayan yerler vardı bende soğutucunun bakır kısmını iyice sıvadım termal macunum kalmadığı için soğutucudaki macun yeter diye düşünüyorum iyice oturtup tekrar monte ettim umarım sorun çıkmaz 1754008446 Hocam macunun yapısı biraz değişikti daha katı koyu bi...
  3. F

İŞLEMCİ ISINMA HATASI

İşlemcinin üstüne takılan pimleri aşırı sıktığımdan olabilir mi böyle bir sorun
  4. F

İŞLEMCİ ISINMA HATASI

Anakartım msi b450 m a promax
  5. F

İŞLEMCİ ISINMA HATASI

Herkese selamlar daha önce ryzen 5 3500 işlemcim vardı 5600x e geçtim kendim montajını ve macununu sürdüm ilk çalıştırdığımda bir sorun yoktu sonra kapadım tekrar açtığımda pc 15 dakika açık kalıp kapandı cpu over heat hatası verdi açılmadı daha fazla sonra kasayı açtığımda sıvı soğutucunun çok...
  6. F

EN UYGUN RAM ÖNERİSİ

https://amzn.eu/d/gnrDrmw https://amzn.eu/d/8yn8efw Bu iki ramin farkı ne acaba ben anlayamadım çok az bi fiyat farkı var
  7. F

BİLGİSAYARA TAVSİYE YÜKSELTME

Kral peki niye ryzen7 5700x yerine ryzen5 5600x birde bellek çok kullanıyorum programlardan dolayı 32 gb a geçsem sorun olur mu 1752850715 Kral zaten ryzen9800xd işlemcisine geçicem parça biriktirip ama bu birim sürecinde idareten yğkseltmek istiyorum amacım monitörün hz i için 400 500 fos lere...
  8. F

Ryzen 7 5700x e ne diyosun hocam 1000 lira ektra bütxe ike daha iyi değil mi 1752834598 2060 olucaktı hocam ya
  9. F

B650m msi anakart Rtx 20606 gb Ryzen 5 3600 Coolmaster sıvı soğutma 16 gb ram Bu şekilde bir sistemim var genel olarak valorant gibi fps oyunları oynuyorum, minimum bütçe ile işlemci ve ram yükseltmesi yapmak istiyorum önerilerinize ihtiyacım var.
Geri