FrozenForest isimli üyenin son içerikleri

1. F

Yardım ASUS ROG STRIX 4080 SUPER EKRAN KARTI, ASUS ROG Swift OLED PG32UCDP 4K

DOSTLAR ASUS ROG STRIX 4080 SUPER EKRAN KARTIM VAR 2K MONITÖRÜM VARDI VE SORUNSUZ AKIYORDU AMA GEÇENLERDE HARİKA BİR MONİTÖRE RASTLADIM VE 1080P 480 HZ, 4K'DA 240 HZ VEREBİLİYOR AMA KARTIMA UYGUN MU PERFORMANS VERİR Mİ,KARTIM 4K DESTEKLİYOR MU HİÇ BİLMİYORUM DESTEK KONUSU AÇMAK İSTEDİM...
  2. F

İ5 13600K ve Asus Rog Strix Rtx 4060 Oc için DDR4 Anakart

Selamlar arkadaşlar. Konuda da gördüğünüz gibi yeni ekipmanlar için tercihen Asus marka Anakart önerisi istiyorum. Önereceğiniz Anakart'ta flash ile bios güncellemesi yapabileceğim özellik de olursa çok makbule geçer.İyi günler dilerim.
  3. F

ANAKART, İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI YARDIMI HK.

Sağolun teşekkür ederim.
  4. F

ANAKART, İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI YARDIMI HK.

Merhaba dostlar. Anakart'ım arızalandı ve bu sebepten ötürü sistemimi yenilemeye karar verdim.Lakin bütçem sınırlı olduğu için sadece ASUS ROG STRİX Z790-A ANAKART, İ5 13600K İŞLEMCİ alabildim, 3080 veya üzeri Ekran kartı alabilecek durumum şimdilik yok ve maalesef şimdiki grafik kartımı ( ASUS...
  5. F

Çözüldü✓ AÇILAN AMA AYNI ZAMANDA AÇILMAYAN BİLGİSAYAR

Dostlar sorun çözüldü. Bios pil yuvası lehimlerden biri düşmüş ve bios pili temassızlık yapıyormuş.Yuva lehimlendi yeni pil takıldı bios güncellendi sorun çözüldü.
  6. F

Yardım Lian Li Uni Fan Sl İnfinity 120 - Asus aura sync ile calisir mi?

Hocam ben de sorunuzun cevabını arıyorum ve konuyu hortlatmak istedim.Umarım cevabı bilen veya kasasında aura sync programının desteklediği fanları kullanan kullanıcılarımız yardımcı olurlar.
  7. F

Evet kontrol ettim bağlantıda sorun yok zaten dediğim gibi fanlar çalışıyor ama kasa ile uğraşınca kurcalayınca bazen çalışıyorlar ve çalıştıkları gibi görüntü geliyor. 1700063945 !! GÜNCELLEME !! Şimdi tekrardan Bilgisayarı açmak istediğimde yine açılmadı ve biraz uğraştım.Alakalı mı bilmiyorum...
  8. F

1 Ay öncesine kadar sorunsuz kullandığım bilgisayarım açılmamaya başladı. Kasanın start düğmesine bastığımda sıvı soğutucu fanları,işlemci fanı,anakart ışıkları,kasanın argb ön aydınlatmaları,argb temperli cam aydınlatmaları,rgb ram'leri hepsi çalışıyor hatta ekran kartının fanları da durmadan...
  9. F

Çözüldü✓ Gorüntü gelmiyor,klavye çalışmıyor.

Merhaba dostlar. Bilgisayarı en son 29 temmuzda açıp kapatmış idim sorun yokdu. Lakin bugün (31 temmuz ) açmak istediğimde ne klavye aktif oldu ne de ekrana görüntü geldi ne de kasanın egzoz fanı çalıştı.Bununla beraber kasa çalışmakta, soğutucu fanlar dönmekte, sıvı soğutucu fanı...
Geri