video çekmiyorum direkt, benim için önemli olan fotoğraf ve evet katılıyorum bir tuş o kadarda önemli değil fakat çöl titanyumu rengi ve almışken en yenisi olması iyi hissettiriyor zaten kılıfsız kullanacağım sadece ekran koruyucu alırım öyle zırhlamayı falan sevmem
yurtdışından hiç anlamıyorum zahmetine de katlanamam gibi
parasında değilim sadece en iyi deneyimi alabileceğim telefon önemli benim için
birde redditte gezerken bir yorum okumuştum apple taptic engine rakipsiz olduğunu iddia ediyordu hatta sırf bunun için andoridi bırakan biri bile varmış. Hiç...
hoşbuldum teşekkürler
iş amaçlı kullanacağım, telefon görüşmeleri hızlı dosya aktarma vs. onun dışında aradığım bir özellik yok
seyehat etmeyi severim ve gittiğim yerlerde anı biriktirmek için iki telefonun kamerasınında fazla fazla yeterli olacağını düşünüyorum
1730206444
oyun oynamıyorum pek...
Parasında değilim pek nasıl olsa bunca sene beklemişim en iyisini alayım istiyorum
Benim elimdeki telefon çıktığı gün için bile iyi sayılmaz ve günümüzde haliyle kasıyor fakat aynı yıl çıkan belki de daha eski iphonelara bakıyorum taş gibi kullanıyorlar bu da ister istemez iphonelar uzun ömürlü...
yazınız için teşekkürler..
bende iphonedan yanayım insanlar s24 ultrayı bu kadar fazla övünce bir bakmak istedim ama forumdakiler aksini düşünüyormuş. İphone hiç kullanmadım samsung da kullanmadım fakat uzun yıllar andorid kullanıcısıyım