Frukko isimli üyenin son içerikleri

1. F

1500 TL Klavye Önerisi

Redragon k622 horus var hocam ben aldım çok memnunum istersen bir bak 1500 civarına geliyor amazondan
  2. F

DONANIMARŞİVİ Forum üyeleri ne okuyor?

Kesinlikle katılıyorum hocam. Bende tıp okudum ve yeni mezun oldum. Bu işi yapmak istiyorsanız ya erkenden dil çalışıp yurtdışına çıkın ya da hiç yapmayın. Çünkü mesleğimize saygı çok azaldı ve bu meslek toplumdan çok uzaklaştırıldı. Ayrıca şunu da söylemem gerekir doktorluk demek 2 dk içinde...
  3. F

Yardım Da yeni sistem ryzen 5 5600 soğutucu önerisi

Tamamdır reyis indirimi paylaşmanı bekliyorum o zaman😅
  4. F

Teşekkürler tüm önerilere bakıp bu akşam alacağım 1677075531 Teşekkürler
  5. F

Merhabalar donanım arivinin yeni sistemini aldım. @Ckribrahim deepcool ag400 indirimini kaçırdığım için soğutucu arıyorum. Ryzen 5 5600 ü stok fanla kullanıyorum. Bu soğutucuya benzer soğutucu öneriniz var mı? Şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkürler
  6. F

🔥İndirim DeepCool AG400 Hava Soğutucu 503 TL

Şuan indirimde olan ve buna yakın bir soğutucu önerisi olan var mı? Ryzen 5 5600 kullanıyorum ya da ucuz bir sıvı soğutma da olabilir
  7. F

❌İndirim Bitti! Glorious Beyaz ve Siyah Model I 423 TL🔥🔥🔥

Bütün hayatını bu mousela mı geçireceksin reis😅
  8. F

❌İndirim Bitti! Glorious Beyaz ve Siyah Model I 423 TL🔥🔥🔥

Bende çektim bi tane dayanamadım indirimi söyleyen arkadaşa teşekkürler
  9. F

Bu fiyata bu sistem nasıl?

Hocam o psu yu değiştirmeni öneririm kaliteli bir psu değil ayrıca kasa da sıkıntılı mesh kasa kullanmanı öneririm
  10. F

Öneri Elimde bi birikimim var bu parayı nasıl yükseltebilirim

Aynı konuda benimde yardıma ihtiyacım var önerilere açığım
  11. F

17-18k hazır sistem önerisi

Kanka gencergamingte rx6800+ r5 5600 var 18k ya onu alabilirsin
  12. F

5 Ay boyunca Mining yapılmış 3080 Alınır mı?

Kanka ekran kartının testleri nasıl furmarkta ne kadar ısınıyor onları sordun mu? Çok kötü kullanılmış olabilir. Furmark testleri iyiyse net alınır 2. El 3080 en düşük fiyatları bu zaten. Ayrıca sen almayacaksan ben alayım knk 😉
  13. F

❌İndirim Bitti! MSI B550M A-PRO 1.395,70TL

Bu insanlar neden böyle 3-4 tane alıyor anlamıyorum ihtiyacın olanı al geç illa kar mı yapman lazım neyse bugün yarın b550 satmaya başlarlar artık
  14. F

14k f/p sistem arıyorum.

Da yeni sistemi alabilirsin alsatçılardan. 11800 e aldılar büyük ihtimalle 13 e ikna edersin birilerini. Sarı siteye bakmanı öneririm
  15. F

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Acer Nitro VG272X 240Hz IPS Monitör 4199 TL🔥🔥

@Ckribrahim kardeşim aradım ama yaptığın ayarları göremedim tüm yaptığın ayarları atar mısın? Teşekkürler
Geri