Frustly isimli üyenin son içerikleri

1. F

Çözüldü✓ RAZER BLACKSHAR V2 PRO KULAKLIĞIMIN MİKROFONU ÇALIŞMIYOR

Yaklaşık 6aydır kulaklığımı sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ama bugün mikrofonu çalışmadı defalarca kapa aç yaptım mikrofonu tak çıkar yaptım aktif giriş cihazı olduğuna baktım ama çözemedim yardımcı olma şansınız var mı teşşekürler
  2. F

Çözüldü✓ Kulaklığım eski model mi YARDIM

Amazondan 2023 model olduğunu düşünerek razer blackshark v2 pro aldım. Ama 2023 modellerin kutusu daha farklı oluyor diye biliyordum yardımcı olur musunuz lütfen ona göre iadesini yapayım hemen.
  3. F

Çözüldü✓ %75 klavye tuş kayması

Çözüldü
  4. F

Yaklaşık 2k civarı bir klavye önerir misiniz?

Teşekkürler
  5. F

Yaklaşık 2k civarı bir klavye önerir misiniz?

Aula f75 almayı düşünüyordum normalde ama buraya da bir sorayım istedim başka bir öneriniz olur mu bu fiyat bandına fiyat biraz daha artabilir
  6. F

24inchden 27inc monitöre geçince alışmakta sorun yaşar mıyım

Eskiden 24inç ekran kullanıyordum şimdi 27ye geçmeyi düşünüyorum sizce doğru bir karar mı yoksa 24den devam mı etmeliyim. Alışma süreci vb nasıl olur? Yardımcı olabilirseniz sevinirim
  7. F

WİNDOWS 11 KEY NERDEN ALABİLİRİM

Selamlar windows 11 key almak istiyorum. Bazı sitelerde çok ucuza varken bazı sitelerde çok pahalı hangi siteden almamı önerirsiniz?
  8. F

Windows 10 mu 11 mi tercih edilmeli

Bugün geçiyorum o zaman direkt
  9. F

Windows 10 mu 11 mi tercih edilmeli

Açılan diğer yazıları da okudum ama hepsi yarı yarıya gibi geldi bide ben sormak istedim şuan pcye 10 kurulu 11e geçmek mantıklı mı sizce yoksa hala eskisi gibi bazı sorunları devam ediyor mu? Fifa eskiden açılmıyordu mesela 11de. Siz hangisini kullanıyorsunuz ve düşünceleriniz neler yardımcı...
  10. F

WALLPAPER ENGİNE CPU %95İNİ KULLANIYOR

Eski pcde sorun olmuyordu benim niyeyse bunda oldu çözemedimde bir türlü ayarları en düşüğe çektiğimde bile aynı
  11. F

Ryzen 7600 5070 32gb ramli sistem hocam onla bir alakası olduğunu düşünmüyorum pek
  12. F

Arkadaşlar pc henüz yeni steami kurduktan sonra ilk olarak wallpaper engine indirdim ve pcde bir sorun olduğunu fark ettin görev yöneticisine baktığımda ise wallpaper enginein cpu nun %95ine kadar kullandığını ve süeekli kullanımı 100lediğini gördüm uygulamayı sildim ama kullanımına da devam...
  13. F

Çözüldü✓ BOOT ışığı yanıyor monitör görüntü yok

Denedim valla farklı yere takmayı olmadı yarın sabah aldığım siteyi arıycam o zaman çözülür umarım teşekkürler yinede
  14. F

Çözüldü✓ BOOT ışığı yanıyor monitör görüntü yok

Evet evet zaten boot da yanıyor ekran kartı dışı ramlari tak çıkar yaptım yerlerini değiştirdim aynı her şey
Geri