Hocam 14. nesil i9 taksan performansını çok aşırı arttırırsın.Bugün olmasa bile 2 3 sene sonra ihtiyaç duyulabilir gibi düşünüyorum ya. Benim hoşuma gitti aslında sistem.
Anakartı direkt Z serisine yükseltmeyi düşünüyorum. İleride k serisi bir işlemciyle kullanmaya uygun olması açısından . 4.4k fiyat artışı çok fazla değil gibi geldi bana.
1747417907
Fazeon kasaya ne diyorsunuz arkadaşlar?
Selam arkadaşlar.Sistem ve fiyatı budur. Ne düşünüyorsunuz.
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx-4070-h610m-k-ddr5-1tb-m-2-ssd-16gb-ddr5-ram.html
Şu iki sistem sence gercekten aynı mı hocam? Birinin anakartı 3klık, ram 16gb, kasa psu desen digerine yaklasmıyor bile . Su sistem 16 gb 5060ti olsa suana kadar coktan biterdi. Yine de 1080p ve 2k için alınır gibi.
Arkadaslar parçaların ortalama olarak fiyatlarını aldıgımda sistem +45k gibi bir paraya tekabül ediyor. Ben çok yüksek grafik isteyen oyunlar oynamıyorum aslında. Knight online oyuncusuyum.Kendi sistemim çok eski kaldı .Bu sistem alınmaz mı ? Ne diyorsunuz?
Şu modifiye ettiğin bilgisayar kasasını yaklaşık 20 sene önce kullanıyorduk.Mercedes farı gibi altta ışıkları vardı.Çook eski bir kasa.Nereden buldun onu ya :D
Yav kardesim su konuları sacma sapan yerlere açıyosun.Bir şeylere kızmış olabilirsin. Git genel tartışmaya aç konuyu.Bu konunun youtube kanallarının toplama pc öneri sayfasıyla alakası nedir?
Bunun bi benzeri olan Atak serisi var. Onu kullanıyorum.Memnunum. Bunları aslında gidip deneyip almak lazım. Mesela ben en çok akdeniz modelini beğenmiştim.Sırtımı da çok rahat ettirmişti ama koltuk kısmı dar gelmişti. Atakda oturma yeri gayet geniş.Ankayı bilmiyorum ama benzer şekilleri atakla...