ekran kartından kaynaklı aklına gelebilecek birçok oyunda crash yiyip duruyorum oyunun ortasında ara sahne de anakart güncel ekran kartı güncel ama sürekli crash yiyorum
Yaklaşık 2 sene öncesinde donanım arşiv le sponsorluk yapan gencer gaming den hazır toplanmış kasa aldım.
Özellikler:
a520m k v2
amd ryzen 5 5500
8gb ram
amd radeon rx7600
500 gb ssd
Aldığım ilk günden beri sorun yaşıyorum en basiti rust oynarken sürekli ekran kartından kaynaklı crash yiyorum...
Haftasonu Amazon müşteri hizmetinde çalışan arkadaşımla konuştum prime indirimlerinde birisi 2 laptop almış kargo durumu kayıp olarak yazıyormuş ödeme iadesi istemiş iadeyi yaptırmış bizim arkadaş adam tekrar sipariş vermek istediğini yine aynı fiyattan yararlanmak istediğini belirtmiş aradaki...
Mantıken evet fakat ben yaşadığım sorunları yazıyorum 1 power kablosu ve power supply kutusu çıkmadı 2 üstte bahsettiğim gibi pinler yanlış takılmış 3 ilk çalıştırdığımda fanlar çalışmadı sebebi de fanların kablosunu kasa dan gelen güç kablosu na takmamışlar taktıktan sonra bile arka egzoz...
Riot un başarısızlığı yüzünden anakart üzerinde ayar yapmaya çalıştım yukarıda linkini bıraktığım videoda ki adımları uyguladım ve bu sefer de aynı videodaki gibi hata aldım kasa çalışıyor fakat ekranına görüntü gelmiyor çözüm için de ya garantiye yollamak yada uefı destekli ekran kartı takmak...
Valorant ı açamayan çalıştığımda Windows 11 kaynaklı hatayı aldığımı ve hata çözümü için kendi sitelerindeki https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/10088435639571 linkine yönlendiriyor
1689204262
Onlara da hak veriyorum birçok sipariş aldılar haliyle yetiştirmek için hızlı işlem...
GENÇER den aldığım DA-C4 SAPPHIRE PULSE AMD Radeon™ RX 7600 8GB ekran kartlı sistemine win 11 yükledim ve sistemi çalıştırdım bugün valorant indirdim girmeye çalıştığımda Van 9003 hatası aldım YouTube den araştırmam sonucunda bunun için bios üzerinden güncelleme yapmam gerektiğini gördüm bios a...
Bende power kutusu yoktu pazartesi @GENCERGAMİNG e mail atacam telefonla aradım hafta içinde açan olmuyor ne yazık ki hem power kutusu hem kablosu isticem şikayetim var ne yazık ki onları dile getirmem lazım