ftugay isimli üyenin son içerikleri

1. F

800 850 w psu önerisi

kanka kızmasana :( bu kadar kasmamak lazım haklısın ama işte korku
  2. F

800 850 w psu önerisi

bu ses sorunu internette dolaştığı için kafam karıştı aslında ondan fsp yi de düşünmeye başladım
  3. F

FSP VİTA GM 850W PSU yeterli mi

dostum memnun musun psudan? Nasıl sorun çıkardı mı ya da ses konusunda nasıl
  4. F

800 850 w psu önerisi

fsp ile ilgili böyle cızırtı ve fan sesi problemini duydunuz mu acaba? kusura bakmayın sürekli soru sorup duruyorum ama bendeki psu maalesef dandik bu yüzden hemen sipariş edip değiştirteceğim. FSP nin bu modeli daha stabil derseniz siparişi vermeyi düşünüyorum. son kararlarımız nedir :D
  5. F

800 850 w psu önerisi

sizce msi asus gibi markalara mı yönelmeliyim bu psu konusunda yoksa bu atılan mı okeydir. Bir de şu model çok atılmış sizin attığınız modelle kıyaslarsanız ne dersiniz...
  6. F

800 850 w psu önerisi

ses konusu nasıl hocam bunun fanları falan çok sesli mi çalışıyor bir de hangi ürünün yorumlara baksam yok yanıyor yok çalışmıyor falan duyuyorum bunlar ne böyle ürün kalmaz
  7. F

800 850 w psu önerisi

arkadaşlar r5 7600x 7800xt akvaryum kasa 7 fan sıvı soğutma 360mm 32 ram 1tb ssd olan sistemime psu bakıyorum 800 w civarı olursa sevinirim kaliteli yarı yolda bırakmayacak bir şey lazım. Teşekkürler
  8. F

Psu önerisi yapabilir misiniz

O yüzden 800 850 Watt bir şey bakıyorum ileride sistemi geliştiririm diye var mı önerebileceğin bir psu
  9. F

1500 den alacak geri. Psu da kendim alacağım o montajlayacak
  10. F

Aslında sistemim için 800 850 w yeter diye düşünüyorum. Bu tür 1000 üstü psular çok sesli diye duydum ondan 800 850 civarında bir güç lazım bana sistemi bence rahatlıkla götürür
  11. F

O zaman sipariş vereyim hemen bu hafta değiştirtiririm bana 4 k civarında iyi bir psu önerirseniz çok sevinirim
  12. F

https://www.hepsiburada.com/alfamaks-2000w-mining-guc-kaynagi-pm-HBC000014UJU5 https://www.hepsiburada.com/alfamaks-2000w-mining-guc-kaynagi-pm-HBC000014UJU5 Tipi buna çok benziyor
  13. F

Merhaba arkadaşlar tanıdık bir baba dostu bana bir sistem topladı R5 7600x işlemci Rx 7800xt ekran kartı Asus a620mk anakart Darkshark 2.6 360 mm sıvı soğutucu 32 kıngston ram 1 tb ssd Kasamda gamx akvaryum kasası 7 fanlı Ancak anlamadığım bu sisteme 2000w koymuş ancak markası falan şey...
  14. F

Wi-Fi adaptör önerisi

Bana Ping çıkartmayacak iyi şekilde hızı alabileceğim bir adaptör arıyorum. Anakartımda wifi yok. Önerebileceğiniz modeller var mı...
  15. F

RTX 4070 laptop önerisi

Aşırı kararsızım. Gıgabayte ile ilgili pek bir şey bilmiyorum. Attığım lenovo ise arkadaşımda var ve memnun soğutmasıdır bilmem nedir. Ama bu dediğiniz modelde gayet iyi duruyor. Anladığım kadarıyla iki modelde beni yarıyılda bırakmayacak modeller.
Geri