ftugay isimli üyenin son içerikleri

1. F

Kasa Toplama Tavsiyesi

parçalar nasıl önerebileceğiniz bir ekleme var mı ve özelleştirme ekranındaki anakartların farkı ne özelleştirmeye değer mi? ikisinde de wifi yok her türlü ekleme yapıcam wifi için adaptör tarzı
  2. F

Kasa Toplama Tavsiyesi

normalde 7800xt sanki beni her türlü götürür gibi amd ekran kartları hakkında ne düşünüyorsunuz. itopyadaki şu sisteme özelleştirmeler ile bu sistem alınır mı https://www.itopya.com/orhun-kayaalp-thunder-amd-ryzen-5-7600x-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-12gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ss_h27757
  3. F

Kasa Toplama Tavsiyesi

5070 olan attığım sistem konusunda işte kafam karışık onu mu almalıyım artık deliricem valla kanka. işlemcisi ve anakartı bana sıkıntı çıkarır mı o 5070li sistemin. Olmadı ileride param olduğunda anakart ve işlemciyi satıp değiştirebilirim gerçi. 5070 attığım sistemde karar kılıcaz gibi galiba
  4. F

Kasa Toplama Tavsiyesi

54 k tuttu aslında ya :) hani 50 ye çıkıp eğer sonuç alacaksam 50 ye çıkabilirim
  5. F

Kasa Toplama Tavsiyesi

aslında illa demıyorum kararsızım sadece anakart: https://www.idefix.com/gigabyte-a620m-h-ddr5-hdmi-pcie-16x-v40-am5-matx-p-1356747?vendorId=655&ref=akakce&v=1.27 işlemci...
  6. F

Kasa Toplama Tavsiyesi

Seni rahatsız ediyorum kanka hep kusura bakma ama bu konularda çok bilgi olmadığı için tedirgin oluyorum hep. Bu sistemi gördüm 4070s galaxlı ne düşünüyorsun bununla ilgili peki diğeriyle karşılaştırdığında
  7. F

Kasa Toplama Tavsiyesi

Dostum 1 2 güne sistem alıyorum tam son kararı verecekken az önce şu Sistemle karşılaştım ne diyorsun buna
  8. F

Sistem tavsiyesi incelemesi

çok kararsız kaldım ne yapacağım konusunda normalde 7800xt ya da 4070 s gibi bir sistem düşünüyordum ama tamda istediğim fiyatta böyle bir sistem görünce heveslendim. Sanırım çokta mantıklı değil gibi dediğinize göre. Anakart çok mu sıkıntılı sizce
  9. F

Bu fiyata daha mantıklı sistem toplanabilir mi ki
  10. F

Sistem sizce nasıl alınır mı? İşlemci kısmı kafama takıldı? Yoksa 7800xt veya 4070s sistem mi toplamalıyım? Ne düşünüyorsunuz
  11. F

Sistem öneri ve yorum

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7600x-gigabyte-radeon-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-gigabyte-b650-kingston-16gb-1tb-ssd/?utm_source=YouTube&utm_medium=cpc&utm_campaign=PC+HOCASI sizce sistem nasıl özelliştirme olarak önerebileceğiniz bir şey var mı bir inceler misiniz?
  12. F

2K monitör için sistem tavsiyesi

Parçalarının içine sindiği hazır bir sistem örneğin var mı acaba
  13. F

2K monitör için sistem tavsiyesi

2 k 240 hz lg monitörüm var. 45 k bütçeli bana sıkıntı yarattırmayacak bir sistem istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  14. F

Kasa Toplama Tavsiyesi

anakart olarak ne tavsiye edersiniz
  15. F

Kasa Toplama Tavsiyesi

dostum teşekkür ederim güzel bir toplama gibi duruyor. Montaj için bildiğin bir yer var mı
Top Bottom