F

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• F
      Fuats, 9000TL -9500 tl 2.el sistem toplama başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      500w yeterli olmaz mı bana 1773003587 anakartın indirimi bitmiş sanırım tekrar indirime girer mi acaba ?
    • F
      Fuats, BU İKİNCİ EL FİYATLAR ŞAKA MI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      gercekten çok uyguna ekran kartı bulmadığınız sürece almamanızı öneriyorum millet kafayı yemiş anakartları sıfırdan daha pahalıya satıyorlar :D
    • F
      Katılıyorum hocam 2.elciler komedi zaten ya iyi ki attınız çok sağolun psu için öneriniz var mı 0 olur 2.el olur veya diğer parçalar için
    • F
      hocam çok teşekkür ederim çok iyi fiyat bu arada sadece aklıma takılan şey bu anakartın vrm soğutucusu yok diye biliyorum ileride daha performanslı bir...
    • F
      Fuats, Bu laptop hala iş yapar mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      940mxin performansı GT740 gddr5e yakın cs2 oynanmaz bence zaten optimizasyonu sıkıntılı bu işlemci ile zor 2.dediğiniz i7 7700 laptop daha iyi
    • F
      Fuats, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde 9000TL -9500 tl 2.el sistem toplama başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar arkadaşlar uzun zamandır laptop kullanan birisi olarak ilk kez masaüstü bir bilgisayar toplayacağım ve ileriye dönük yükseltilebilir bir sistem...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,696
Üyeler
189,906
Son üye
osmanoguz
Geri