Şuan bunu xr dan yazıyorum ben xr ucuza denk geldi diye aldım ama tercihin xs olsun hem çerçeve inceliği hem 2x optik zoom yapabilme özelliği hem ekran ppi değeri ve son olarak akıllı pikseli (siyahları tamamen siyah gösterebilme) ve saymadığım bir çok üstün özellikleri ile xs daha iyi bir telefon
Ryzen 3 2200g işlemcim ve 8gb gskill ripjaws 3000mhz ramim var ekran kartım yok daha önceden valorantta düşük ayarlarda 100 fps alırken şimdi 50 lere 60 lara düştü monitörümde 60hz ama genede donuyor aynı ramdan bir tane daha takmak yararlı olur mu birde neden bu kadar performansı düştü...
Bilgisayarım şuan apu ryzen 3 2200g işlemcisi var ve bana yetmiyor 2.el bir tane gtx 1650 buldum 2022 nin son aylarına kadar garantisi var 2.400tl sizce ryzen 3 2200g besler mi birde yanın apsu alacağım şuanda üzerinde 230w psu var yetmeyeceği için uygun psu da önerir misiniz?.
https://www.itopya.com/philips-momentum-spk8605-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye/
Klavye 259 tl ye düşmüş normalde dark avenger alacamtım ama bunada bi gözüm kaydı