Fujin isimli üyenin son içerikleri

1. F

Çözüldü✓ 15k Civarında Bir Bütçe ile Hangi Direksiyon Seti Alınmalı?

öyle yapacağım gibi o zaman hocam aldıktan sonra deneyimlerimi buraya aktaracağım gene
  2. F

Hocam daha ucuz bir set varmı v10 pro+ vites 17500 tutuyor şuan rampage v987 ets oynamak için yeterli olmazmı ama uzun vadeli olarak 1-2 sonra bozulurmu
  3. F

Hocam bi ufak hesap yaptım v10 pro + vites le bunu alıp bir debriyaj pedalı bir de vites alınca 5 bin lira fark çıkıyor çok fazla fark var debriyajsız vitessizde kullanmak istemiyorum
  4. F

Yaşadığım şehirde ilan yok kargo yapması gerekiyor satıcının onuda çoğu yapmıyor
  5. F

Çok pahalı oluyor hocam debriyaj ve vites eklendiğinde
  6. F

Öyle yapınca yaklaşık 18 bin lira tutuyor bundan daha uygun bir set varmıdır hocam
  7. F

Pxn v10 pro + pxn a7 vites alınır mı?
  8. F

Merhabalar 5 senedir falan direksiyon seti alma hevesim var ets2 asetto ve belki wrc,forza gibi oyunlar oynayacağım 3 pedallı ve vitesli bir model olması tercihimdir daha önce gittiğim internet kafelerde vitessiz çok da eğlenceli olmadığını fark ettim o yüzden vitesli olması önemli bir husus...
  9. F

Öneri Beyaz Türkçe Klavye Önerisi

Beyaz bir ekosistem topluyorum türkçe beyaz klavye önerir misiniz??
  10. F

AMD Ryzen 5 3600'ı Dark Freezer X123 DUO ne kadar soğutur.

https://www.trendyol.com/dark/freezer-x123-duo-12cm-frgb-led-fanli-intel-amd-4pin-pwm-bag-kule-tipi-isl-sog-dkccx123duo-p-826481753?boutiqueId=61&merchantId=107520&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listele...
Geri