fukin tyler isimli üyenin son içerikleri

1. fukin tyler

ASUS VG249Q stand önerisi

Kullaniyorum cok iyi 2. monitor icin de alacagim
  2. fukin tyler

AMD Veya NVIDIA Tercihi

Ben de nvidia tarafindayim ama bi sormak istedim
  3. fukin tyler

AMD Veya NVIDIA Tercihi

Anladim sagolun 1765210621 Simdi gordum pek fiyat farki yokmus ona da bakacagim sagol
  4. fukin tyler

AMD Veya NVIDIA Tercihi

Cooler master MWE Gold v3 850w
  5. fukin tyler

AMD Veya NVIDIA Tercihi

Beyler 35.000 gibi bir butce var ekran karti icin. Sizce rtx 5070 mi yoksa rx9070 mi? Daha once hep nvidia kullandim amd ekran kartlari hakkinda fazla bilgim yok. Herkesten duyulan isinma olayi var dogru mudur bilmiyorum. Ne dusunuyorsunuz? islemci ryzen 7 7800x3d
  6. fukin tyler

Amazonda yaptigim taksit yansimadi

Tamamdir sagolun bekliyoruz bakalim
  7. fukin tyler

Çözüldü✓ BUNU NASIL KAPATICAM

Alt+Z basın istatistikler kisminin altinda kisayol tusu olmasi lazim edit: alt+z > istatistik > toggle kapatin
  8. fukin tyler

Amazonda yaptigim taksit yansimadi

merhabalar amazonda 6 taksit yaparak alisveris yaptim ama kartimdan taksit yapmak yerine ucretin tamamini cekti sonradan geri mi yatiriyor yoksa sorun mu olustu bu durumu onceden yasayan var mi?
  9. fukin tyler

M2 SSD Onerisi Acil 4K

Sagol zaten daha fazla zam gelecek gibi duruyor alinabilir bu
  10. fukin tyler

M2 SSD Onerisi Acil 4K

https://www.hepsiburada.com/wd-black-sn7100-500gb-okuma-6800mb-s-yazma-5800mb-s-pcie-gen4-nvme-ssd-wds500g4x0e-p-HBCV000084S2HU bunu onerir misiniz nasil marka
  11. fukin tyler

M2 SSD Onerisi Acil 4K

selamun aleykum max 4k butce ile m2 ssd onerisi lazim bugun siparis verecegim.
  12. fukin tyler

Yardım İşlemciyi çıkartmak için kule tipi soğutucuyu sökmek zorunda mıyım?

ilk once sogutucuyu sokmen lazim bilgisayari calistirmana gerek yok
  13. fukin tyler

Bilgisayar topluyorum gun1

aynen abi direkt rami aradan cikartacagim :D
  14. fukin tyler

Bilgisayar topluyorum gun1

arkadaslar selam; kasa olarak lian li dynamic mini v2 flow islemci ryzen 7 7800x3d ekran karti rtx 5070 ram corsair vengeance 16x2 6400mhz anakart x870 aorus elite degistir diyebileceginiz birsey var mi?
  15. fukin tyler

Kardolar Spor İçin Öneri Lazım

Sen 100 kilosun varsayalim gunde 175-200gr protein alman lazim spor yaparak kaslari besleyebilmen icin. Fazlasini yersen yaga donusturebilirsin fazlasini yeme ve sebzeni ye suyunu ic kardiyonu yap. Temiz beslenmeye dikkat et zaten yagini vereceksin karbonhidratida 200gr civarinda almaya calis...
Geri