fukin tyler isimli üyenin son içerikleri

1. fukin tyler

Yeni Kulaklik Onerisi

Butce max 8K Corsair HS80 veya HS80 Max almayi dusunuyorum ama yeni cikmis model olarak hyperx cloud 3 s te olabilir. Baska tavsiyeleriniz var mi yada bunlari kullanan varsa memnun mu tesekkurler.
  2. fukin tyler

Corsair Hs 80 Ped sorunu

Kulakliktan memnun musun ben de almayi dusunuyorum pil sagligi falan nasil?
  3. fukin tyler

Islemci Sicakligi Bir Anda Artiyor

2-3 saniye sonra geri dusuyor. Oyunda 70 derece gormedim internette gezinirken boyle olmasi sasirtti. Tesekkur ederim yazdiginiz icin.
  4. fukin tyler

60 dereceye kadar cikiyor sonra geri iniyor.
  5. fukin tyler

Bunu yaparken islemci kullanimi da yuzde 10'u gecmiyor. 1769294119 Bir ustteki mesaja yazdim
  6. fukin tyler

Sivi sogutmanin pump hiz sesi de artiyor max 60 a kadar dayaniyor. Sonra yavas yavas geri dusuyor 44 civarina.
  7. fukin tyler

Islemci ryzen 7 7800x3d chromeda gezerken baska birseye tiklayinca bir anda artiyor sonra geri normalde donuyor. Biraz arastirdim CPB kapatilmasi sonucu duzelecegi yaziyor dogru mudur ne yapmam gerek?
  8. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Elinize saglik. Kasanin orijinal fanlari nasil gurultulu calisiyor mu? Dun dediginiz 1500 TL'ye 5 tane reverse fani aldim bu arada yarin geliyor.
  9. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Islemcim ryzen 7 7800x3d ekran karti 5070
  10. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Sivi sogutma olarak lianli hydroshift lcd 360s dusundum diger fanlarida rgb dusunmuyorum. butce toplam 30k
  11. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Yok kasa suan bos anakart ve fanlar kaldi tum herseyi aldim. 6 adet fan satin alacagim uste de sivi sogutma.
  12. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Anladim hocam son gorselde 5 tane reverse fan var. Egzoz fan olarakta normal fan alacagiz. Sahibinden de reverse fanlari buldum sifir olarak satanlar var alinir mi sizce yoksa baska marka mi alinmali?
  13. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Hocam benim flow olmayan modele gore de rgb olmayan fan bulabilir misin? Reverse yerine duz alsam 1 reverse alsam nasil olur pek bilgim yok bu konularda. Yarin ki acacagin konuyu da bekliyorum sagol simdiden.
  14. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Hocam ben de toplama surecindeyim 3 fanli ekran karti takinca sigiyor ama cok fazla bosluk kalmiyor yukarda birisi fotograf atmisti oradan bakabilirsiniz. ATX destegi var.
  15. fukin tyler

Kasaya Fan Onerisi 120MM

Hocam rica etsem bana reverse fan modeli atar misiniz 1768142754 Yok ben kasayi 1-2 ay once almistim
Geri