fukoo24 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Yardım Ağ Bağdaştırıcınız İçin Bir Sürücü Yükleyin

sarı ünlem olan ağ bağdaştırıcım, adaptör olarak hiçbir şey yok. Normalde olması gereken Realtek PCIe family bilmem ne ama görünürde yok:(
  2. F

kaldım öyle
  3. F

onu da yaptım ahahaha yok arkadaş bulabilen yok forumlarda da yok anakartım da daha 1 sene olmadı
  4. F

ethernet kartı soketin içinde diye biliyorum onu da açıp bakamam ki nasıl çıkacağım işin içinden hiç bilmiyorum. Yeni ekran kartı aldım takıp çalıştırırken mavi ekran geldi kurtarma gibisinden sanırsam orada iki seçenek vardı, ben de kişisel kurtarma gibi bir şeye bastım yanlış hatırlamıyorsam
  5. F

nasıl yapacağım onu hocam. nasıl bir kontrol
  6. F

yaptım zaten hazır ama hiçbir gelişme olmuyor
  7. F

Yeni ekran kartını pc ye taktıktan sonra ağ bağdaştırıcım bir anda kayboldu. LAN Driverını yüklememe rağmen hiçbir gelişme olmuyor. yardımcı olur musunuz? B550m Gigabyte
  8. F

MSI RX 470 4GB - RYZEN 5 5600 Darboğaz yapar mı?

işlemciden yana bir sıkıntı yok fakat ekran kartı sönük kalmasın yeter
  9. F

MSI RX 470 4GB - RYZEN 5 5600 Darboğaz yapar mı?

Genellikle FPS oyunları üzerine, low grafiklerde bir sıkıntı olur mu? (Almak istediğim anakartta Gigabyte B550m)
  10. F

HDD indirme hızını etkiler mi?

ne diyorsunuz buna peki 10-20 mb arası oyun indirmesi normal mi yani
  11. F

yok denemedim denesem bile nasıl bakacağımı bilmiyorum değerlerine 1678388461 crystaldiskmark testinde 164mb/sn ,163mb,sn çıktı üsttekiler
  12. F

o zaman internet sağlayıcımda mı problem var demek oluyor bu 1678276005 ne gibi bir yol izlemem gerekir peki
  13. F

peki benim hdd ne kadar okuma yazması var nereden öğrenebilirim ürün özelliklerine bakıyorum maalesef bulamıyorum
  14. F

Donanım Arşivi Telegram Linki?

bildiğiniz gruplar var mı gaming tarafını da içinde barından veya sadece gaming üzerine olan?
Geri