Fulchard isimli üyenin son içerikleri

1. F

Çözüldü✓ Yeni aldığım 16e telefonum hep sıcak

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
  2. F

Ben İOS arayüzünü ve iPhoneların kamerasını sevdiğim için S25 tercih etmedim.Eğer sizin 16 cihazınız da dediğiniz gibi kullanırken ufaktan ısınıyorsa bu normal bir durum sanırım.
  3. F

Arkadaşlar telefonu bir hafta önce aldım ve günlük kullanım esnasında telefonun arkasının hep sıcak olduğunu fark ettim.Önceki telefonum s23dü ve o telefonda hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım.Belki iPhone’lara özgü bir durumdur dedim fakat tanıdıklarımın iPhone’larını elime alıp aynı işlemleri...
  4. F

Asus Tuf F15 FX507VV Isınma sorunu

İlginiz için teşekkür ederim öncelikle.Bu dediğiniz termal pedleri servise göndersek takım yapar mı?Ya da diyelim kabul etmediler ben bir bilgisayarcıda yaptırsam laptopun garantisi bozulur mu?
  5. F

İade yapamayacaklarını söylediler.Sizce işlemci sıcaklıklarını düşürmek için bir şey yapabilir miyim.Bu arada yorumunuz için teşekkürler
  6. F

Geçen hafta vatan bilgisayardan asus tuf f15 i7 13620h rtx4060lı bu laptopu aldım.Doom eternal oynarken sıcaklık değerleri ekran kartı 70 75 arasındayken işlemci hep 85 96 arası geziniyor.Ben laptopu 5 6 yıl kullanmayı düşünüyorum ve bu yüzden asus aldım.Sizce laptopun bu değerleri alması...
Geri