funndark isimli üyenin son içerikleri

1. F

MEMORY_MANAGEMENT ntkrnlmp.exe BSoD hatası

Anladım hocam, diğer modülü taktım şimdi birkaç gün onu test edeceğim hata almazsam bir hafta sonunda RAM'i garantiye yollayacağım, teşekkür ederim.
  2. F

https://drive.google.com/file/d/1zJBL0rzIWABg4DutlgO1bHn-6p1qGmeT/view?usp=sharing Buyruuunnn
  3. F

Tek modül olarak kullanıyordum bu öğlen bir mavi ekran aldım FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE adı altında. Bu RAM'den kaynaklanan bir sorun değil mi?
  4. F

Hocam EXPO kapalı iki modül kullanırken yine mavi ekran verdi, dump dosyasını atıyorum buraya; Yalnız şu şey dikkatimi çekti; OSNAME'de Windows 10 yazıyor fakat benim bilgisayarım Windows 11, bir ay önce Windows'un kendi updaterını kullanarak Win 11 yapmıştım. Yine bir mavi ekran aldım bu arada...
  5. F

Memtest86'da hiçbir hata görünmüyordu ama hocam. DEFALARCA hem tek modül hem çift modül olmak üzere tarattım dediğim gibi ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. 1747850033 Durduk yerde tekrardan mavi ekran yedim... Lütfen yardımcı olur musunuz? Yeni dump dosyası...
  6. F

bu mesajı silebilir misiniz:(
  7. F

Merhaba, yaklaşık bir ay veya bir buçuk ay önce bir sistem topladım. Bilgisayarı topladığımdan beri sorunlar oluyor, MEMORY_MANAGEMENT hatası, SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası gibi. Sanırım SYSTEM_THREAD ile alakalı olan mavi ekran sorununu çözdüm ama MEMORY_MANAGEMENT hatasını hâlâ...
Geri