funnymanager isimli üyenin son içerikleri

1. F

SIMGOT EW300 IEM Kulaklık DSP

Evet geldi, Cloud 3 wireless bunun yanında basit bir kulaklık gibi kalıyor. Şuana kadar tek sorunum sürekli takıp çıkarmak zorunda kalmam işim dolayısıyla. Mikrofonu kıyasladım 5 kişiden 4'ü iem'in mikrofonunu daha fazla beğendi cloud3 wireless'a göre. Ben altın rengindeki nozzle taktım daha...
  2. F

SIMGOT EW300 IEM Kulaklık DSP

SIMGOT EW300 DSP IEM ₺5.237,03 HyperX Cloud 3 wireless yerine aldım, Kullanan varmı ? ben daha önce iem kulaklık kullanmadım. Ürün gelince yorum yaparım...
  3. F

Çözüldü✓ GoodbyeDPI çalışmıyor

Çözüm ilk önce aktif etmeden önce kaspersky gibi antivürüs varsa devredışı olsa bile engeller sağ tıklayıp kapatın. bat ile uğraşmayın. Buda goodybeDPI kullanıyor görev yöneticisinden görebilirsiniz. Video açıklamasında v5 versiyonu indirip kullanabilirsiniz.
  4. F

WLmouse Ying75 CF alternatifi ama kablosuz klavye öneri

WLmouse Ying75 CF klavye çok güzel görünüyor özellik ve tasarım açısından. Bunun yerine şunu alırım diyeceğiniz klavye var mı ? Ve bu kadar para verip kablosuz olmaması da almaya yanaştırmıyor.
  5. F

İşlemcinin aniden performans kesmesi

Yorumları okuyamadım ama r7 5800x serisi için en kötü anakart b450m a pro max. Bende de aynı sorun vardı vramlari soğutmak için modifiye bile yapmıştım kısmen işe yaramıştı. En temizi daha yüksek model ve m olmayan bir model almak örneğin b550-a vs.
  6. F

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

tcl c855'te 69 yapımı bluray bir film açtım günümüzde çekilmiş gibi kaliteli gösteriyordu. Bunda galiba yapay zeka ile kalite arttırma yok. Olsa direkt alırım.
  7. F

R5 5600 rx 7600 en uygun nerede var ?

Merhaba, arkadaşım sınırlı bütçesi ile 15 adet kasa ile internet kafe açmayı düşünüyor yalnız bütçe sıkıntılı. R5 5600 + rx 7600 itopya da mevcut https://www.itopya.com/kuark-radeon-v2-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-7600-8gb-16gb-ddr4-1tb-m2-ssd-amd-radeon-_h29507 Bu fiyata ama itopya toplu...
  8. F

62bin bütçeye alınır mı ?

Zaten fiyat yüksek gelmiş o yüzden 50k civarı topluyorum.
  9. F

15 adet almayı düşünüyorum aslında sitede var yardımcı olabilirlerse hiç uğraşmadan spirit aldırmayı düşünüyorum. Çok merak ettiğim bir soğutucu.
  10. F

Soğutucuyu attığımla değiştirmeyi düşünüyorum. Aslında int kafe için sıvı soğutucuya sıcak bakmıyordum ama Thermalright kuletipi soğutucusu yok seçeneklerde o yüzden bu şekilde 62.378,89 ₺ yapıyor sıvı soğutucu ile
  11. F

Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm bunu seçmeyi düşünüyorum. https://www.gaming.gen.tr/urun/383707/thermalright-aqua-elite-240-argb-v3-240mm-intel-amd-uyumlu-siyah-islemci-sivi-sogutucu/ 1748459306 Birazda undervolt yapmayı düşünüyorum.
  12. F

Monitör ile beraber internet kafe için 61.578₺ alınır mı ? Daha iyi hazır sistem öneriside alabilirim.
  13. F

Goodbyedpı düzgün çalışmıyor

Engellemeye çalışıyorlar.
  14. F

Akşam saat 10-11 arası evin sigortası atıyo

Sigorta özelliğini yitiriyor, daha yüksek bir sigorda ile çözer elektrikçi genelde.
  15. F

34k yazılım için bu sistem alınır mı ?

1tb m2 ve thermalright soğutucu ile o fiyata gelmiyor sanki 4060ti, ben mi yanlış bakıyorum ya da ?
Geri