FunTsFoneY isimli üyenin son içerikleri

1. F

Lenovo Log 3050 16gb Laptop 23.199 TL

1.500 TL kupon var onu kullan..
  2. F

🔥İndirim LENOVO 23.8" LEGION R24e 0.5Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR 3.999TL

11 Haziran da aldım bu monitör den ancak malesef biraz karanlık Şimdilik tek şikayetin biraz karanlık olması. (Yan yana 2 pc aynı oyunu oynuyoruz ekran kartı benim ki daha iyi onun haricinde bilgisayar, bilgisayar ayarları ve oyun ayarlarimiz bire bir aynı Oda ve masa bile aynı yan yana ama...
  3. Itopya dan IT-RADEON modeli 28.199 TL

Reply to question by 'FunTsFoneY' on the classified ad 'Itopya dan IT-RADEON modeli 28.199 TL'

Yok üstadım cuma geçti artık paraya ihtiyacım kalmadı 😊 ilani kaldırıcamda bulamadım.
  4. Itopya dan IT-RADEON modeli 28.199 TL

Reply to question by 'FunTsFoneY' on the classified ad 'Itopya dan IT-RADEON modeli 28.199 TL'

Ürün satışta pazarlık veya taksit yapamıyorum malesef Olurda satış stoğu az olduğu için alamayan varsa diye koydum ilana cuma ya kadar satilmazsa satmicam zaten
  5. Itopya dan IT-RADEON modeli 28.199 TL
    Closed

Satılık Itopya dan IT-RADEON modeli 28.199 TL

Bilgisayari Itopya dan daha dün aldım Özel bir sebepten dolayı aldığım fiyata üzerine 1 TL eklemeden vereceğim. Takas Vade vs yok ilgilenen olursa Faturası ve Kutusu ile gelip alsın. (Istanbul-Tuzla)
    28,199.00 TRY
Geri