24 Rdrde falan çok kötü geliyo göze fps daha çok oynicam ama bunun için 24 almam ama güzel monitörmüş eyvallah
Duallerde ekranda fhdde kalite düşüyor diyorlardı sorun olmaz mı
27inç istiyorum zaten hocam 4k alabileceğim ne seçenek var 160 hz falan alsam csde falan çok kötü etkiler mi
27 inç istiyorum 4k da olur 2k da ama hzi düşük olmazsa iyi olur 4k için bütçeyi arttırabilirim
İşlemci 9800x3d ,ekran kartı rx9070 xt bütçem 15 civarı alabileceğim en mantıklı monitör nedir ? Ağırlı olarak Cs2 valorant ama Rdr2 GoW gibi her türlü oyun oynamayı düşünüyorum.
Az evvel n11 üzerinden Asus Rog Harpe Ace Aimlab Edition mouse aldım satıcısı Eternaldı kredi kartımdaki kampanyadan dolayı 12 yi geçmeden almam gerekiyordu ama sormak istediğim şu ona göre iptal edeceğim. Asusun cashback sitesinde n11 listede yok ama Eternal var cashback alabilir miyim...
3 tane kesin alacağım alt için sıvı soğutmayı bi düşünmem lazım
bir video incelemesinde yeterli gözüküyordu ama yinede 22 sindeki indirimi bekleyeceğim sanırım
Sapphire RX9070 XT Pure Amd 16GB 256BIT GDDR6 Ekran Kartı 11348-02-20G
https://app.hb.biz/pNy89T5FzuU9
Bir süredir takip ediyorum pulse modelini alacaktım 35 civarıydı pure modeli 1000Tl kuponla 36 ya düşüyor satıcı hepsiburada paraf, axess, maximum karta 6 taksit oluyor.