FunyOfLegend isimli üyenin son içerikleri

1. F

Sistemime Uygun Monitör Tavsiyesi

24 Rdrde falan çok kötü geliyo göze fps daha çok oynicam ama bunun için 24 almam ama güzel monitörmüş eyvallah Duallerde ekranda fhdde kalite düşüyor diyorlardı sorun olmaz mı
  2. F

27inç istiyorum zaten hocam 4k alabileceğim ne seçenek var 160 hz falan alsam csde falan çok kötü etkiler mi 27 inç istiyorum 4k da olur 2k da ama hzi düşük olmazsa iyi olur 4k için bütçeyi arttırabilirim
  3. F

İşlemci 9800x3d ,ekran kartı rx9070 xt bütçem 15 civarı alabileceğim en mantıklı monitör nedir ? Ağırlı olarak Cs2 valorant ama Rdr2 GoW gibi her türlü oyun oynamayı düşünüyorum.
  4. F

Yardım Asus Cashback Yardım

Az evvel n11 üzerinden Asus Rog Harpe Ace Aimlab Edition mouse aldım satıcısı Eternaldı kredi kartımdaki kampanyadan dolayı 12 yi geçmeden almam gerekiyordu ama sormak istediğim şu ona göre iptal edeceğim. Asusun cashback sitesinde n11 listede yok ama Eternal var cashback alabilir miyim...
  5. F

Bilgisayar Toplamama Yardım ve Öneriler

3 tane kesin alacağım alt için sıvı soğutmayı bi düşünmem lazım bir video incelemesinde yeterli gözüküyordu ama yinede 22 sindeki indirimi bekleyeceğim sanırım
  6. F

Bütçe kısıtlı şu an 240mm sıvı soğutma alabilirim ama o da iyi olmaz dedi çevremdekiler o yüzden iyi bi hava soğutma alayım dedim.
  7. F

Oyun oynamak için aldım render falan yapmicam , pembe daha ucuz diye pembe beyaz yapayım dedim 😀 önerdiğin bi fan var mı farkediyor mu marka
  8. F

Bilgisayar topluyorum parçaların çoğunu aldım ama bilmediğim şeyler var öncelikle aldığım parçaları yazayım: Amd Ryzen 7 9800x3d Sapphire RX9070 XT Pure Amd 16GB MSI B850 Gaming Plus Wifi Amd 8200 MHz Thermaltake View 380 850W 80+ Gold ARGB USB 3.2 Bubble Pink ATX Mid Tower Kasa MLD 1Tb M800...
  9. F

Sapphire Rx9070 Xt Pure Amd 16gb 35999tl (6 Taksit)

Sadece bunu yazmak için hesap açtım 50 mesaj yazmadan atamazsın dedi sen aç istersen hocam ben kapatırım bunu
  10. F

Sapphire Rx9070 Xt Pure Amd 16gb 35999tl (6 Taksit)

Sapphire RX9070 XT Pure Amd 16GB 256BIT GDDR6 Ekran Kartı 11348-02-20G https://app.hb.biz/pNy89T5FzuU9 Bir süredir takip ediyorum pulse modelini alacaktım 35 civarıydı pure modeli 1000Tl kuponla 36 ya düşüyor satıcı hepsiburada paraf, axess, maximum karta 6 taksit oluyor.
Geri