Yurt dışında çalışıyorum 2 ay içinde döneceğim şimdi bir ps5 alaccsgim ben bunu Türkiyeye uçakla götürebilmek için napmaliyim (pasaportuma mi kaydetmeliyim) yoksa farklı bir ilsemmi var varsada nasıl yaparım anlatirmisiniz?
Ben yurt dışından bir PlayStation alacagim slim ile normalin arasındaki farklara biraz araştırdım fakat tam karar veremedim biraz açıklayıcı şekilde hem hangisini daha iyi olduğunu farklarlariyla yazarsanız sevinirim ekstra olarak harici sdd atarmisin link olarak bütçede sorun yok kaliteli...
Mouse ve mousped önerisi istiyorum bütçem ikisi için 3-4k ama dahada 5k zorlayabilir. Aklımda delikli olan glouris modeli var mouse olarak fakat pek bir bilgim yok ondan dolayı birde sizin fikrinizi almak istiyorum.
prog tuşuna basıp share+options tuşuna aynı anda basın ve ışık sabitlenene kadar basılı tutun. Bende böyle çözüldü.bendede oldu bu aynısını yap düzelir. İşlem sonrası yazılımı tekrar kur.
prog tuşuna basıp share+options tuşuna aynı anda basın ve ışık sabitlenene kadar basılı tutun. Kendim kullanıyorum böyle çözüldü.Bu işlem sonrası çözülür ama direksiyon seti sıfırlanır tekrardan yazılımını kurmanız gerekir