hocam hesabımda yeni konu açtım bakabilirmisiniz tekrardan buraya yazmıyım farklı konu çünkü
1721847654
gerçekten acil yardıma ihtiyacım var hiçbir yöntem işe yaramıyor sorunumla ilgili
arkadaşlar merhaba evimde eski bir laptop var 2. ekran olarak kullanmak istemiştim fakat uzun zaman sonra açınca checking media hatası aldım çözüme ulaşamadım gittim 0 dan windows 10 kurmayı denedim hata verdi her şekilde 11 kurmayı denedim donanım yetmedi 7 kurmayı denedim yine izin vermedi...
yeni sistem toplayacağım şimdilik 2. el rtx 3080 almayı düşünüyorum fakat gelecekte güncellerim diye güç kaynağını yeni nesil almak istiyorum yani atx 3.0 internette biraz gezdim bi sonuca varamadım atx 3.0 psu lar rtx 3080 gibi eski güç girişli ekran kartlarında çalışıyor mu ?
arkadaşlar yakında sistem toplayacağım sizce bu iki kasa arasından hanigisi alayım ? fiyat farkı önemli değil 2 kasada yakınımda var aynı fiyata denk gelicek hangisinin performansı daha çok tatmin eder acaba ? evga ftw3 3070 ti ile kullanılacak.
ya galiba aourus master biraz daha iyi soğutma ve iyi hıza sahip ama çok az fakat aorus 8+8+8 güç girişi var galiba palit de 8+8 yani aorus alsam acaba 750 w +80 gold psu da sorun yaşarmıyım