Furchlost isimli üyenin son içerikleri

1. Furchlost

Elektrik & Elektronik mühendisliği / Bilgisayar mühendisliği ?

Sistem mühendisliği için iyi seviyede yazılım, test cihaz standartları, iş akış gereksinim tanımlama, belli bir seviyeye kadar da donanım gerekiyor, döküman işleri bayağı bir yoğun
  2. Furchlost

Bedelli askerlik ve yüksek lisans tecili hakkında yardım

Herkese selamlar, 31 aralığa kadar yoklamayı yapın diye uyarı geldiği için geçtiğimiz hafta ben yoklamayı tamamladım, tercih yapın e devlette, askerlik belgesinde de 2026 nisan a kadar otomatik tecil edilmiş fakat sevk belgesinde de 31 aralığa kadar tercih yapınız diyor, şubatta da yüksek lisans...
  3. Furchlost

DualShock 4 flex kablosu değiştirilirse kısa devre sorunu çözülür mü?

besleme veya herhangi bir algılama hattı kısa devre olup entegreleri yakmış olma ihtimali var, multimetren varsa entegrelerin pinlerini direnç modunda bir ölç, fikir verir
  4. Furchlost

TCL Q85H 860 W Ray Danz DTSX SoundBar Siyah 15 BİN TL

elinize ulaştı mı hocam
  5. Furchlost

❌İndirim Bitti! MediaMarkt TCL Soundbarlar İndirimde

Q85h kullanan var mı, surrod tam hissediliyor mu
  6. Furchlost

Gamepower virtual 7.1 problemi

Yardımcı olabilecek yok mu ?
  7. Furchlost

Gamepower virtual 7.1 problemi

Selamlar, driver i kurdum, kulaklık takılı olmasına rağmen lütfen usb takınız diyor, çözümü bilen veya daha eski versiyonu elinde olan var mı
  8. Furchlost

Gamepower kulaklık driver sorunu

hocam benim de aynı, çözdünüz mü
  9. Furchlost

GamePower Ryo Siyah 7.1 Surround Rainbow Gaming (Oyuncu) Kulaklık. 419 TL

Sitemizden sipariş vermiş olduğunuz GamePower Ryo Siyah 7.1 Surround Rainbow Gaming (Oyuncu) Kulaklık ürününüz tedarikçi firma tarafından hasarlı gelmiştir şeklinde dönüş yaptılar hocam, sizinkiler geldi mi
  10. Furchlost

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore Q21i NC 1.299TL

ldac var mı anlayamadım, sitesinde, ''Detaylı Sesle Kendinizi Büyüleyin: Gürültü engelleyici kulaklıklar, 40mm'lik büyük dinamik sürücülerle detaylı ses ve BassUp teknolojisi ile güçlü baslar üretir. Daha fazla detay için AUX kablosu aracılığıyla Hi-Res sertifikalı ses ile uyumludur.'' yazıyor
  11. Furchlost

Renault Megane vs Toyota Corolla (2025)

2025 1.8 corolla ve 1.3tce megane kullandım, megane akıp gidiyor, corolla da gidiyor fakat hızlanmalarda ve yokuşta motor fazla bağırıyor, konfor, multimedya ses sistemi olarak corolla daha iyi geldi bana
  12. Furchlost

1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

1.5 1.6 dizel 308, 2017 2018 2019 1.6 tercihim olur
  13. Furchlost

EA FC 26 En ucuz nasıl alırım

nedir hocam
  14. Furchlost

Ea play + standart sürüm olarak vpn ile epic üzerinden alsak sorun oluyor mu biliyor musunuz
  15. Furchlost

Hata hakkında yardımcı olabilecek var mı
Geri