Sistem mühendisliği için iyi seviyede yazılım, test cihaz standartları, iş akış gereksinim tanımlama, belli bir seviyeye kadar da donanım gerekiyor, döküman işleri bayağı bir yoğun
Herkese selamlar, 31 aralığa kadar yoklamayı yapın diye uyarı geldiği için geçtiğimiz hafta ben yoklamayı tamamladım, tercih yapın e devlette, askerlik belgesinde de 2026 nisan a kadar otomatik tecil edilmiş fakat sevk belgesinde de 31 aralığa kadar tercih yapınız diyor, şubatta da yüksek lisans...
besleme veya herhangi bir algılama hattı kısa devre olup entegreleri yakmış olma ihtimali var, multimetren varsa entegrelerin pinlerini direnç modunda bir ölç, fikir verir
Sitemizden sipariş vermiş olduğunuz GamePower Ryo Siyah 7.1 Surround Rainbow Gaming (Oyuncu) Kulaklık ürününüz tedarikçi firma tarafından hasarlı gelmiştir şeklinde dönüş yaptılar hocam, sizinkiler geldi mi
ldac var mı anlayamadım, sitesinde, ''Detaylı Sesle Kendinizi Büyüleyin: Gürültü engelleyici kulaklıklar, 40mm'lik büyük dinamik sürücülerle detaylı ses ve BassUp teknolojisi ile güçlü baslar üretir. Daha fazla detay için AUX kablosu aracılığıyla Hi-Res sertifikalı ses ile uyumludur.'' yazıyor
2025 1.8 corolla ve 1.3tce megane kullandım, megane akıp gidiyor, corolla da gidiyor fakat hızlanmalarda ve yokuşta motor fazla bağırıyor, konfor, multimedya ses sistemi olarak corolla daha iyi geldi bana