GPU KULLANIMI %88-86'ya düşüyor
Herkese hayırlı kandiller gpu kullanımı anlık olarak düşüşe geçiyor fps drop yiyorum işlemci darboğaz gözükmüyor ama farklı driverlar ile denedim sonuç yine aynı sadece rt açınca %98 civarlarında takılı kalıyor oda 25-30 fps oynanmıyor oyun ramleri 2666mhz'de...
Arkadaşlar h410m-k anakartım var argb desteği olmadığı ve ramlerin 2933 mhz sınırı olduğu için upgrade yapmak istiyorum asus h570-plus almak istiyorum 1600 tl fiyata alınır mı görüşlerinizi bekliyorum işlemcim i5-10400f
hocam gigabyte buldum 3500 e furmark 88 e çıktı 4.8kya rogu buldum bi günlük pazarlık sonucu 4 bin tl ye geldi güzel fiyata almışsınız sizde güle güle kullanın
1673633416
canım rog hariç dedim zaten afoxu oyun oynamak için alcak biri yoktur sanırım miningde gittiğine göre belki kelepir fiyata...
hocam rog aldım ben 4k ya 2060 ların piyasası 3k direk haberin olsun 2060s lerde 3600-4k arası 1 aydır sıkı takip yaptım :) teşekkür ederim yorumun için
Sonunda ikinci el güzel bi 2060s bulup aldım macun değişimi yaptım furmarktan pek anlamıyorum değerler iyi midir?yanıtlarsanız sevinirim 🫠 fps değeri 8x msaa da olduğu için düşük sanırım
garanti mevcut değil zaten de 8-9 kişi var tanıdığım hep miningli kartlar kullanıyolar uzun süredir hiçbirinin sorun yaşadığını görmedim bi sorun çıkacağını sanmıyorum ya