Bugün aklıma geldi de bu takılma veya anlık dropların olduğu ekran kartı RDNA4 kullanıyo, RX 9070 XT ekran kartında bu problem olmuş. Hepsinde olmayadabilir ancak insanın içine bir kurt düşüyo sonuçta.
Olabilir ama mining yapılıp yapılmadığını veya bi sorunu olup olmadığını çok anlayamayabilirim o yüzden 0 alıp uğraşmak istemiyorum ancak fiyat ve performans açısından çok fark olursa 2. el deneyebilirim şansımı.
Merhaba arkadaşlar, yeni ekran kartı almak istiyorum ancak ne almam gerektiği konusunda çok kararsız kaldım, benim aklımda Radeon RX 6900XT vardı ancak bir youtube kanalında AMD ekran kartlarında bir çok sıkıntı olduğuna dair bir video gördüm ve bu durum kafamda çok fazla soru işareti yarattı...
FPS sabitlemeyi de denedim ancak sorun çözülmedi, bu olay her gerçekleştiğinde sanki ping varmış gibi sekerek gidiyo herkes bazen de pc kendine geldiğinde farklı bi konuma ilerlemiş oluyo kendi kendine
Stabil çalıştığı senaryoda dediğiniz doğrudur ancak işlemci o seviyede sabit değil her yükselişinde GPU da aynı oranda belki de daha fazla düşüş yaşıyo yani sürekli bi dalgalanma oluyo aşağı yukarı şekilde.
Güç kaynağının marka modelini göremedim kasayla beraber almıştım ancak sertifikası bulunuyodu kontrol ederek almıştım ancak alalı 6.5 yıla yakın oldu.
1743089375
Galiba onu da deneyeceğim. Peki sadece windows'un kurulu olduğu diske atsam olur mu diğer diski taşıyabileceğim bir yer yokta...
3A oyunlarda denemedim ancak GPU kullanımı açısından Delta Force da sürekli güçte çalışıyo onda da zaman zaman takılmalar yaşanıyo o sırada GPU Kullanımı %60-70 seviyelerine düşüyor. Daha önce böyle şeyler yaşamadan sorunsuz oynayabildiğim oyunlarda anlık verilere baktığımda sürekli çok farklı...
Anakartı eklemeyi unutmuşum oraya. Anakart B450 Aorus Elite. CS ve Valo da sanki ping oluyo gibi takılmalar oluyo sağ üstte kırmızı %25 gibi bir şey çıkıyo her takılma olduğunda.