furkah isimli üyenin son içerikleri

1. furkah

🔥İndirim SteelSeries Arctis Nova 3X Wireless 4.099₺

usb dongle çıkıyor mu içinden?
  2. furkah

Yeni Ram taktım ekran gelmiyor

3400mhz yaptım oldu ama 3600 yapamayacak mıyım onu anlayamadım neden zorladı ki bu kadar
  3. furkah

xmp profilden yaptım direkt olmadı
  4. furkah

Hocam oldu benim aptallığım driver yükleyeceğim zaman driver yerine BIOS yüklemişim yeni fark ettim şimdi, sistemi açtım ama mhz 3600e çekince overclock başarısız oldu hatası alıyorum
  5. furkah

Jbat1den de yaptım bios pilini çıkarıp da taktım yok ekran gelmiyor kafayı yedirtti bu sorun pişman oldum yeni ram aldığıma
  6. furkah

Hocam deniyorum deniyorum olmuyor anakartta yanan ışıklarda cpu yanıyor sönüyor bi anlığına dram yanıp hemen sönüyor sonra hiçbiri yanmıyor, bios pilini çıkarıp denilenleri yaptım tek ram denedim yok hiçbir şekilde açılmıyor ekran
  7. furkah

Ryzen 5 5600 MSI B550M-PRO VDH MSI Ventus RTX 3060 12gb 3x8gb 3200mhz Gskill Rijpaws RAM Kasa önünde 3 adet ARGB fan Arka ve kasanın üstünde birer adet egzoz fan Stok soğutucu 1Tb Gen3 M2 ve 480GB Sata SSD 1776893427 pc parçalarını bi önceki yanıtta yazdım ama şuan GPUZ indirip ekran...
  8. furkah

Bilemiyorum da 1ST Player NGDP 750W yeni almıştım sıkıntının ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
  9. furkah

Hocam yapmam gereken işlemleri teker teker sırayla söyleme şansınız var mı pili çıkardıktan sonrasını falan pek beceremedim sanırım
  10. furkah

bios pilini çıkardım ramleri taktıktan sonra mı takayım yoksa fark etmez mi? 1776889681 BIOS pilini çıkardım işe yarar umarım
  11. furkah

denedim maalesef olmadı ekran gelmiyor ama başta şu anakartta yanan ışıklardan hepsi yanıp sönüyor VGA yanmıyor bu dikkatimi çekti
  12. furkah

Duruyor, ilk başta ekran gelmeyince eski ramleri eski düzende takıp bios ayarlarından 2133mhz çekip yeni RAM'leri taktım BIOS'u ayarlayıp 3600e çektim ve ekran geldi ama sürekli gidip geliyordu kullanmaya başlayınca. Bir iki bios ayarı ile oynadım bios hasar aldı hatası çıktı güncellemek...
  13. furkah

yok hocam öyle değil yeni aldıklarım 4 adet 2x8'den 2 paket aldım
  14. furkah

4 slotun tamamı dolu hocam 4x8 şeklinde
  15. furkah

yok hocam girebilirsem diye demiştim de yerleri değiştirdim yine giremedim 1776886456 bu anakartın pilinin üstünde plastik kilit gibi bir şey var onu çıkarmak lazım önce biraz zorladı diye saldım son çare bu mu hocam?
Geri