Ben aktif olarak R50i kullanıyorum. Memnun olduğum için linkte attığım üründen aldım. Ürünün videolarına bi göz at istersen. Ses kaliteli bana göre iyi ve ses seviyesi oldukça yüksek, sesli müzik dinlemeyi seviyorsan hoşuna gidecektir. Ayrıca bu ürünü telefon tutacağı olarak kullanabiliyorsun...
Şu an hali hazırda R50i kullanıyorsan bence değiştirmeye gerek yok. Bende R50i kullanıyorum çok memnun olduğum için bu NC modelini hediye olarak arkadaşıma aldım.
Merhabalar. Kulaklık araştırırken denk geldim ve kendim için satın aldım. İnternetten baktığım kadarıyla güvenilir satıcıları baz alırsak en uygun fiyattan 750TL daha ucuz. Bu kulaklık R50i NC modeli arkadaşlar R50i ile karıştırmayın ikisi arasında fiyat farkı var. Kulak arayan, ihtiyacı olan vs...
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve daha öncesinde bir çok model manyetik telefon tutucu denedim. Spigen gerçekten çok kaliteli. Bozuk yollarda giderken bile tık oynama yok, düşme yok. Tavsiye ederim.
Hocam ben çok beğenmiştim ancak ölü piksel çıkmıştı. O yüzden iade ettim. İndirim bittiği içinde tekrar alamamıştım. Şu anda aynı monitörün 24.5 inç olanını kullanıyorum. Gayet memnunum.
Attığın ürün toplam 450gr ton balığı içeriyor. Başlıkta ki üründe ise 840gr ton balığı var. Gerçekten düşünmeden mi yorum yapıyorsunuz? Yoksa doğal haliniz mi böyle?