Furkan Akçin isimli üyenin son içerikleri

1. Furkan Akçin

❌İndirim Bitti! ANKER SOUNDCORE R50I NC BLUETOOTH KULAKLIK 1.399TL - AMAZON

Ben aktif olarak R50i kullanıyorum. Memnun olduğum için linkte attığım üründen aldım. Ürünün videolarına bi göz at istersen. Ses kaliteli bana göre iyi ve ses seviyesi oldukça yüksek, sesli müzik dinlemeyi seviyorsan hoşuna gidecektir. Ayrıca bu ürünü telefon tutacağı olarak kullanabiliyorsun...
  2. Furkan Akçin

Şu an hali hazırda R50i kullanıyorsan bence değiştirmeye gerek yok. Bende R50i kullanıyorum çok memnun olduğum için bu NC modelini hediye olarak arkadaşıma aldım.
  3. Furkan Akçin

Merhabalar. Kulaklık araştırırken denk geldim ve kendim için satın aldım. İnternetten baktığım kadarıyla güvenilir satıcıları baz alırsak en uygun fiyattan 750TL daha ucuz. Bu kulaklık R50i NC modeli arkadaşlar R50i ile karıştırmayın ikisi arasında fiyat farkı var. Kulak arayan, ihtiyacı olan vs...
  4. Furkan Akçin

Havit kablosuz kulaklık 799 TL ÇÖKKK...

Arkadaşlar SUPER100 koduyla 699TL’ye alabilirsiniz. 500’e 100TL indirim veriyor bu kod
  5. Furkan Akçin

🔥İndirim Spigen Araç içi Manyetik Telefon tutucu 279 TL 🔥

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve daha öncesinde bir çok model manyetik telefon tutucu denedim. Spigen gerçekten çok kaliteli. Bozuk yollarda giderken bile tık oynama yok, düşme yok. Tavsiye ederim.
  6. Furkan Akçin

🔥İndirim Amazon 200'e 80 TL İndirim

Nutella seti var 750gr + 400gr 166TL’ye geliyor. Link bıraktım; https://amzn.eu/d/f0dvysv
  7. Furkan Akçin

❌İndirim Bitti! 270 TL Almayanlar çöksün Mucaı MK680 Mekanik Klavye Aliexpress

Kusura bakmayın çok anlamadığım için soruyorum. Ürün kablosuz mu?
  8. Furkan Akçin

🔥İndirim Anker Soundcore R50i Bluetooth Kulaklık 650TL - Nays ile 585TL

Anker Soundcore R50i Bluetooth Kulaklık internette ki en ucuz fiyattan 369TL daha uyguna geliyor. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir...
  9. Furkan Akçin

🔥İndirim Huawei Matepad 11.5 8/128 9045 TL

hocam GPS olduğuna nereden baktınız? Ben internetten araştırdım herhangi bir kaynak bulamadım GPS ile ilgili.
  10. Furkan Akçin

🔥İndirim Huawei Matepad 11.5 8/128 9045 TL

Bu tablette GPS mevcut mu? Araba için alsam haritaları falan kullanabiliyor muyum?
  11. Furkan Akçin

🔥İndirim Lenovo Legion Y27-30 4999₺

Hocam ben çok beğenmiştim ancak ölü piksel çıkmıştı. O yüzden iade ettim. İndirim bittiği içinde tekrar alamamıştım. Şu anda aynı monitörün 24.5 inç olanını kullanıyorum. Gayet memnunum.
  12. Furkan Akçin

🔥İndirim Dardanel Ton Balığı SEPETTE İNDİRİM 🔥

Attığın ürün toplam 450gr ton balığı içeriyor. Başlıkta ki üründe ise 840gr ton balığı var. Gerçekten düşünmeden mi yorum yapıyorsunuz? Yoksa doğal haliniz mi böyle?
  13. Furkan Akçin

❌İndirim Bitti! Nike CU8090-010 Academy Team MSpor Çanta 119.99TL

İptal mesajı geldi. 50TL kupon verilecekmiş o şekilde yazıyor
Geri