arkadaşlar iyi akşamlar fotoğrafta gözükceği gibi 1 saatlik bir video var elimde fakat video oynatılmıyor videoyu usb bellekten aldım fakat açılınca 4 saniye ses oynayıp kapanıyor video editleme programına attım orada 1 saat gözüküyor ama ne video var ne ses var bunun bir çözümü var mı ?
Yeni türktelekom modem aldım kurulum sayfasındaydım mesh ayarları çıktı iki tane not verdi Hangisini seçmeliyim ???
Not1:meshi devre dışı bıraktığınızda ,tüm uydular otomatik olarak silinir
Not 2 : meshi etkinleştirdiğinizde hem 2.4 ghz hem de 5ghz kablosuz radyo etkinleştirilecek hem 2.4 ghz...
Arkadaşlar pc fotoğrafları paintten açıyor sürekli fotoğraf bakma değişim esnasına sıkıntı oluyor nasıl düzeltilir bilen var mı?
1698179598
Hallettim arkadaşlar.
Arkdaşlar anakartım çatladı bunun tamiri var mıdır yoksa bana önerebilceğiniz anakart var mı
asus geforce gtx 1050 ti
ryzen 5 2600
bunlara uygun varsa öneriniz teşekkür ederim bütçe max 1800 1900
İşlemci Amd ryzen 5 2600
1680353940
Sistem gereksinimlerini yazayım
Asus GeForce gtx 1050 ti
Amd ryzen 5 2600
240 GB ssd
Apacer nox RGB 8gb RAM 3200 MHz
Anakart ta asus ama tam bilmiyorum
Merhaba , PC 2 sene önce aldım hiç bir sorunu yoktu 2 gün önce sadece Cs oynarken Mavi ekran veriyordu. 3-4 kere mavi ekran yedim ardından pc kendini onarma moduna geçti ondan sonra pc hiç açılmadı bütün aksanlarına güç geliyor ekran kartı ışıkları yanıyor fakat pervaneler dönmüyor sizce sorun...
arkadaşlar pc 14 gündür açamıyodum açayım dedim lol girdim başta güncelleme gelmiş güncelleme yaparken kapandı ve bidaha açmaya çalıştığımda ''uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılmadı'' diyor ne yapmalıyım?